Aktywne Wpisy

cuks +3
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą

Pink_Floyd +2
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,

Obczajcie sobie jak wygląda dzisiaj twitter pod tagiem Melbourne: https://twitter.com/hashtag/Melbourne?f=live tony relacji i nagrać z protestów
Tak wygląda dziś 4chan: https://boards.4chan.org/pol/thread/340606752#p340606752 Australijczycy zbierają się tam dyskutując na temat taktyki oporu wobec rządowej tyranii
Na r/Australia natomiast o protestach cisza. Zamiast tego popularne są wątki:
- I'm vaccinated. What's my risk of catching COVID and passing it on? (XD)
- Leaked figures confirm fears of a drop in Australia’s supply of Pfizer vaccine (xDDDDDDDD)
Redditor == podczłowiek
#koronawirus #reddit #australia #bekazpodludzi #bekazlewactwa #konfederacja
źródło: comment_1632464050u4JtMecLouTVqpFRBHwNCM.jpg
PobierzTemat cenzury jest istotny, ale wrzuta OPa nie uswiadamia ludzi, tylko doklada kolejna lopate do poglebiania podzialow. Z miejsca podzial na podziale - cuckoldy, podludzie, nie to co my :)
Ale emocjonalne wrzutki tego typu nie rozwiazuja problemu w najmniejszym stopniu. I OP NIE wskazal nic z tych rzeczy, o których (slusznie, skadinad) piszesz.
Podejmujac tak istotna kwestie gore wziely emocje - nie pierwszy nie ostatni raz. I ja do OPa (ani nikogo innego funkcjonujacego podobnie) nie mam pretensji, raczej mu grzecznie cos poradzilem - bo niezdrowe,emocjonowanie sie kazda (wydajaca sie nam istotna) rzecza ze swiata zwyczajnie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1632484688HDFJ9ugxOZBjxhetuCkoDM.jpg
Pobierz"mam nadzieję, że policja zostanie pociągnięta do odpowiedzialności za brutalność. Nieważne kim są protestujący, rząd nie może używać tak haniebnych metod przeciwko obywatelom" .
Zobaczymy jak szybko spadnie albo jak szybko mnie zgnoją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plus twitter jako porownanie - to dopiero ostoja wolnego slowa xD