Aktywne Wpisy
FlasH +124
Amerykańscy wielbiciele broni nie posłuchali polskich wielbicieli broni i poszli strzelać do kręgielni.
Czy oni nie wiedzieli, że strzelać powinno się w szkołach, bo do szkół nie wolno wnosić pistoletów?
#bekazprawakow
Czy oni nie wiedzieli, że strzelać powinno się w szkołach, bo do szkół nie wolno wnosić pistoletów?
#bekazprawakow
wasyl503 +115
#nauka #bekazpodludzi #bekazlewactwa #heheszki #takaprawda #niebieskiepaski #rozowepaski #psychologia #psychiatria #bekazfeministek #bekaztwitterowychjulek
Komentarz usunięty przez autora
@hej_wisos: po prostu nie każdy mężczyzna czuje się mężczyzna i nie każda kobieta czyje się kobieta. Dlatego część z nich zmienia płeć operacyjnie. Płeć biologiczna czyli to czy masz penisa czy wagine to po angielsku sex. Płeć którą masz
Ale teraz chyba wszystko już rozumiem, to wszystko z czego się śmiejemy to kombinacje, czasem nawet hipotetycznie założone. To nie są płcie per se.
Interesujące. Bardzo interesujące.
Choć ciągle będę miał problem z samoidentyfikacją, ale to już inny temat, bo to szersza kategoria.
@KubaGrom: Czyli kobiety i faceci z zaburzeniami. Dla eunucha też należy stworzyć oddzielną płeć czy tam poczucie płciowości?
@TurboDynamo: Niebiologicznie to też jest nonsensem.
@KawaJimmiego: to ty zanegowales to co napisałem nie podając żadnego argumentu więc to ty masz wykazać że się mylę. Nie na odwrót. Nie tylko nie znasz podstaw psychologii ale również elementarnych zasad logicznej dyskusji.
@KawaJimmiego: płeć
@TurboDynamo: Nie, to ty podważasz podział wyłącznie na kobietę i mężczyznę.
Wykaż.
To kim jest obojniak?
@KawaJimmiego: nigdzie nie podwazylem podziału na kobietę i mężczyznę. Masz urojenia.
@KawaJimmiego: to ty masz wykazać że się mylę. Ja swoje wykazałem i uargumentowalem.
@KawaJimmiego: zaburzonym człowiekiem, nie jest to trzecia płeć tylko niepoprawny rozwój.
@KawaJimmiego: dokładnie geniuszu określają płeć umysłową
Obojniak jest człowiekiem z fizjologicznymi cechami kobiety i mężczyzny, stąd płeć rozróżnia się po umyśle, co z kolei ty krytykujesz wielki znafco. I występują tylko dwie płcie umysłowe, nie ma dowodów naukowych dla czegokolwiek innego.
@KawaJimmiego: nigdzie nie napisałem że inna pleć umysłowa niż biologiczna to urojenia bo zwyczajnie to nie są urojenia. Ty to napisałeś, z resztą kolejny twój nonsens bo nie potrafisz dyskutować.
@TurboDynamo: