Wpis z mikrobloga

Najbardziej bekowe jest to, że najgłośniej o nauce krzyczą ci, którzy na co dzień nie mają z nią zbyt wiele wspólnego. A jeszcze lepsze, kiedy wycierają sobie nią mordę osoby, które deklarują skrajnie lewicowe, wręcz komunistyczne poglądy, sa przekonane o istnieniu kilkudziesięciu płci i wyglądają na srogo zaburzonych psychicznie xDDDD

#nauka #bekazpodludzi #bekazlewactwa #heheszki #takaprawda #niebieskiepaski #rozowepaski #psychologia #psychiatria #bekazfeministek #bekaztwitterowychjulek
Pobierz S.....y - Najbardziej bekowe jest to, że najgłośniej o nauce krzyczą ci, którzy na co...
źródło: comment_1632400929KrZpfmM5No6KmnSy7WoDWX.jpg
  • 40
Jak orientacja jest dla mnie zrozumiała, tak poczucie płci sprawia mi problemy.

Dobrze rozumiem, że to tworzenie płci poza klasycznymi kobietą i mężczyzną to wypadkowa płci biologicznej, orientacji seksualnej i poczucia płci?

@hej_wisos: po prostu nie każdy mężczyzna czuje się mężczyzna i nie każda kobieta czyje się kobieta. Dlatego część z nich zmienia płeć operacyjnie. Płeć biologiczna czyli to czy masz penisa czy wagine to po angielsku sex. Płeć którą masz
@KubaGrom: oczywiście że jestem ignorantem xD
Ale teraz chyba wszystko już rozumiem, to wszystko z czego się śmiejemy to kombinacje, czasem nawet hipotetycznie założone. To nie są płcie per se.
Interesujące. Bardzo interesujące.
Choć ciągle będę miał problem z samoidentyfikacją, ale to już inny temat, bo to szersza kategoria.
Wykaż

@KawaJimmiego: to ty zanegowales to co napisałem nie podając żadnego argumentu więc to ty masz wykazać że się mylę. Nie na odwrót. Nie tylko nie znasz podstaw psychologii ale również elementarnych zasad logicznej dyskusji.

Płeć definiuje się po umysłowości, a nie ciele i naukowcy definiują jako męską albo damską, tyle. Eunuch nadal jest facetem. Trans w ciele kobiety też. I kobieta w ciele faceta również jest kobietą.

@KawaJimmiego: płeć
to ty zanegowales to co napisałem nie podając żadnego argumentu więc to ty masz wykazać że się mylę

@TurboDynamo: Nie, to ty podważasz podział wyłącznie na kobietę i mężczyznę.

Nie tylko nie znasz podstaw psychologii

Wykaż.

płeć biologiczną definiuje się po tym czy jak się urodziłeś to masz #!$%@? czy cipe

To kim jest obojniak?

Nikt bobasa nie pyta z którą płcią się identyfikuje ani nawet nie bada się jego mózgu
Nie, to ty podważasz podział wyłącznie na kobietę i mężczyznę.

@KawaJimmiego: nigdzie nie podwazylem podziału na kobietę i mężczyznę. Masz urojenia.

Wykaż

@KawaJimmiego: to ty masz wykazać że się mylę. Ja swoje wykazałem i uargumentowalem.

To kim jest obojniak?

@KawaJimmiego: zaburzonym człowiekiem, nie jest to trzecia płeć tylko niepoprawny rozwój.

Lekarze z kliniki płci ustalają płeć na podstawie umysłowości, jesteś niedouczonym ignorantem.

@KawaJimmiego: dokładnie geniuszu określają płeć umysłową
@TurboDynamo: Ty sam zacząłeś pisać o urojeniach w których ktoś ma odczucia bycia inną płcią niż kobieta albo mężczyzna- piękne samozaoranie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obojniak jest człowiekiem z fizjologicznymi cechami kobiety i mężczyzny, stąd płeć rozróżnia się po umyśle, co z kolei ty krytykujesz wielki znafco. I występują tylko dwie płcie umysłowe, nie ma dowodów naukowych dla czegokolwiek innego.
Ty sam zacząłeś pisać o urojeniach w których ktoś ma odczucia bycia inną płcią niż kobieta albo mężczyzna- piękne samozaoranie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@KawaJimmiego: nigdzie nie napisałem że inna pleć umysłowa niż biologiczna to urojenia bo zwyczajnie to nie są urojenia. Ty to napisałeś, z resztą kolejny twój nonsens bo nie potrafisz dyskutować.

stąd płeć rozróżnia się po umyśle, co z kolei ty krytykujesz wielki znafco.
nigdzie nie napisałem że inna pleć umysłowa niż biologiczna to urojenia

@TurboDynamo:

Nikt bobasa nie pyta z którą płcią się identyfikuje ani nawet nie bada się jego mózgu w tym kierunku, więc twoja teoria o tym że definiuje się to przez umysł jest zwyczajnie nonsensem.

stąd płeć rozróżnia się po umyśle, co z kolei ty krytykujesz wielki znafco.

@KawaJimmiego: haha zabawne bo nic takiego nie powiedziałem.

poprosze o dowód na