Aktywne Wpisy
Cinoski +281
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +404
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
@Vulne: tak, tylko ucierpieli niewolnicy robiący te swetry za łyżkę ryżu. Tak korporacje robią marketing dla debili, pokazując swoją fałszywą dobrą twarz i kisnąć w duchu, że ktoś to łyka, rozpowszechnia tę fałszywą opinię, broni ich jak jerozolimy i jeszcze kupuje z poczuciem że robi właściwie xD
@sirupussimplex: No i co w związku z tym? xD Zresztą nieważne, weganie to podludzie. Często to lewicowe oszołomy śmiejące się z religii, a sami zachowują się jakby do sekty należeli. Gdyby nie współczesna medycyna i możliwość syplementacji np. Witaminy B12, to może by wymarli razem ze swoimi durnymi poglądami.
właśnie znalazłem wegańskie swetry xD
Czyli lewaki będą #!$%@?ć swetry? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Jesteśmy eko, więc pozwolimy Ci dopłacić kasę. Noż #!$%@?, jakby chociaż dorzucali drugie tyle, ale nie to w całości Ty masz finansować ich bycie eko. A nie zdziwiłbym się jakby jeszcze opłatę manipulacyjną z tego pobierali albo przelewali to do fundacji zajmującej się klimatem, ale totalnie od nich zależnej.
@Tranzystor_IGBT: ten przemysł jest dla zarobków, ludzi z sumieniem w nim nie ma. Nikt nie dbałby o zwierzęta kosztem grubego hajsu.
@Vulne: czy ludzie też się do tego zaliczają?