Aktywne Wpisy

ibleedforyou +943
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

Formuła wiadomo - spokojnie i kulturalnie od punktu do punktu, jakiś widoczek (chyba, że się akurat wylosuje taki co go nie widać), jakaś foteczka i na koniec Maczek.
Serdecznie zapraszam #silesianightdrive, bo chyba jakiś okres stagnacji macie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Trasa będzie raczej miejska - jutro postaram sie wrzucić mapkę.
#krakowskienightdrive #krakownightdrive #krakow #nightdrive #samochody #motoryzacja
źródło: comment_1632260041i0bkcvQUqtzER11Fl4QpFj.jpg
PobierzTreść została ukryta...
Btw @Masterczulki mi gdzieś z listy zniknąłeś
@bencbenc321: akurat jak jestem tymczasowo w Warszawie XD
Chętnie bym ruszył ale siedzę w Chorwacji do niedzieli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@bencbenc321: co Wy tam w krk robicie?
źródło: comment_1632310859kXO9Djc40GvE0hJtwk5zxo.jpg
Pobierz@daczka92: mamy mapke na googlach mapach z punktami i jeździmy przez nie, czasami sie zatrzymujemy i sobie oglądamy rzeczy. Na #silesianightdrive nawet wyszliśmy na hołde i było bardziej #nightwalk, ale też spoko. Jeśli
@bencbenc321: O panie, wstyd się Oplem pokazywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moi RS był w remoncie to przyjechałem zwykła renault Laguna i też z chłopakami jeździłem (i dziewczyny też są ( ͡° ͜ʖ ͡°)) więc nie ma sensu zwracać uwagi na auto, tylko na fun
chłop szkaluje śląskie najty,
krakowskie najty:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_163232242337ZxaZ2SQv28ND6pjHAZ0m.jpg
Pobierz@piatydzienmiesiaca (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)