Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +104
Widzieliście już stadion Puszczy Niepołomice dopuszczony po poprawkach do rozgrywania na nim meczów Ekstraklasy?
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
źródło: puszcza
Pobierz
mickpl +261
Lubię te wątki o mieszkaniach boomerów, jak się zlatują i piszą na szybciocha, że za PRL to było bagno, nie było łatwo z mieszkaniami. Najczęściej z mieszkania, które właśnie dostali za darmo i mieszkają w nim do dziś XD
Tak, PRL to było bagno, trudno dyskutować. Lata 90. też. Ale polityka mieszkaniowa jakaś była, a dzisiaj jej nie ma wcale.
Do tego świat poszedł do przodu. Trudno oczekiwać, żeby dzisiaj standard był jak za
Tak, PRL to było bagno, trudno dyskutować. Lata 90. też. Ale polityka mieszkaniowa jakaś była, a dzisiaj jej nie ma wcale.
Do tego świat poszedł do przodu. Trudno oczekiwać, żeby dzisiaj standard był jak za

Formuła wiadomo - spokojnie i kulturalnie od punktu do punktu, jakiś widoczek (chyba, że się akurat wylosuje taki co go nie widać), jakaś foteczka i na koniec Maczek.
Serdecznie zapraszam #silesianightdrive, bo chyba jakiś okres stagnacji macie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Trasa będzie raczej miejska - jutro postaram sie wrzucić mapkę.
#krakowskienightdrive #krakownightdrive #krakow #nightdrive #samochody #motoryzacja
źródło: comment_1632260041i0bkcvQUqtzER11Fl4QpFj.jpg
PobierzTreść została ukryta...
Btw @Masterczulki mi gdzieś z listy zniknąłeś
@bencbenc321: akurat jak jestem tymczasowo w Warszawie XD
Chętnie bym ruszył ale siedzę w Chorwacji do niedzieli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@bencbenc321: co Wy tam w krk robicie?
źródło: comment_1632310859kXO9Djc40GvE0hJtwk5zxo.jpg
Pobierz@daczka92: mamy mapke na googlach mapach z punktami i jeździmy przez nie, czasami sie zatrzymujemy i sobie oglądamy rzeczy. Na #silesianightdrive nawet wyszliśmy na hołde i było bardziej #nightwalk, ale też spoko. Jeśli
@bencbenc321: O panie, wstyd się Oplem pokazywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moi RS był w remoncie to przyjechałem zwykła renault Laguna i też z chłopakami jeździłem (i dziewczyny też są ( ͡° ͜ʖ ͡°)) więc nie ma sensu zwracać uwagi na auto, tylko na fun
chłop szkaluje śląskie najty,
krakowskie najty:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_163232242337ZxaZ2SQv28ND6pjHAZ0m.jpg
Pobierz@piatydzienmiesiaca (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)