Aktywne Wpisy
OVHcloud +137
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +25
#apple #iphone #android
@LuckyStrike: to najgorsze ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
skąd się biorą tacy biedacy? ( ಠ_ಠ)
niestety, z powodów służbowych muszę zajmować się ich problemami, bo do mnie z takimi pierdołami przychodzą.
a przy tym, mając ajfona, uprawiają cebulę bo żal im kilku złotych na abonament icloud. serio.
od ajfonowców słyszałem też "na c--j mi dzielony ekran" oraz "na c--j mi swype" :)
a ostatnio usłyszałem "model z mniejszą ilością pamięci jest lepszy bo i tak wszystko trzyma się w chmurze (na którą żal mu kasy na abonament, ale c--j, "mi 5 GB starcza")
- pełna personalizacja tylko android a dla powtarzalnych owieczek identyczne i takie samo oprogramowanie prawie nieedytowalne.
Nie wspominając, że w iPhone podzespoły są 2-3 generacji do tyłu :)
Ale oczywiście co kto lubi