Wpis z mikrobloga

@Geralt678: Po prostu ostatnie kilkadziesiąt lat to ciągłe zmniejszanie presji na kobietach na znalezienie sobie męża i założenie rodziny - kiedyś zostanie starą panną to była dla kobiety katastrofa, dziś najwyżej lekki przypał. Jednocześnie presja wywierana na mężczyzn w kwestii znalezienia partnerki i ruchania nie tylko nie zmalała ale może nawet lekko wzrosła.
  • Odpowiedz
@JediKnight: Tak to prawda przydała by się jakaś Wojna w stylu I Wojny światowej gdzie wszyscy francuscy mężczyźni praktycznie zostali wybici po I Wojnie nie było komu robić w polu bo brakowało młodych facetów prawda te czasy są spkojne niby dobrze ale są też minusy znalezienie kobiety.
  • Odpowiedz
@JediKnight, @Flutter_M_Shydale, @Geralt678: Jedyne co wystarczy zrobić by zrozumieć co się dzieje i z czego to wynika to spojrzeć na pirami... tzn. odwrócony stożek wieku i płci w Prywislańskim Kraju, przy posiadaniu wiedzy że średnia różnica wieku między kobietą a mężczyzną w związku wynosi 3-4 lata. Jeśli chce się jeszcze bardziej dobić to polecam zobaczyć mapkę przedstawiającą średni stopień feminizacji w młodych grupach wiekowych na terenie
  • Odpowiedz
@Krazownik:

Jest to bardzo zła tendencja i interesie kraju należałoby ja zmienić(nie wiem jak ).
Polki w swojej głupocie i krótkowzroczności nie widzą w tym zagrożenia dla państwa ale jak to kobiety mają po prostu w------e a polska kolonialna mentalność nie jest w stanie myśleć w tych kategoriach.
  • Odpowiedz
@Geralt678: w skrócie: tak

Należy jednak pamiętać że znaczna część różowych na rynku to odpad z którym mało który normalny gość chciałby się wiązać, co jeszcze bardziej zmniejsza pulę potencjalnych kandydatek. Rozsądnym i ogarniętym kolesiom pozostaje import, albo emigracja matrymonialna.
  • Odpowiedz
@Geralt678: sam się zastanawiam gdzie szukać. To też zależy od tego jakie dziewczyny ci się podobają. Zdecydowanie zbyt dużo Polaków idealizuje Ukrainki, chociaż ich mentalność bardzo przypomina p0lki z tym że są podobno jeszcze bardziej transakcyjne. Generalnie ogólnie mam wrażenie że większość Polaków preferuje słowiański typ urody.
  • Odpowiedz
@Geralt678: Dla ciekawostki słyszałem o odwróconej rzeczywistości: ziomek z kapeli w latach ~2004 pojechał do środkowej Norwegii za szmalem. Trafił tam na drugą stronę lustra - masa ładnych blondynek i mało facetów, a ci co byli to głównie p1zdy. W klubach laski tańczyły w kółeczku wokół faceta, siedzące przy stoliku odsłaniały udo i zalotnie się uśmiechały przewracając oczami, największe desperatki podchodziły wciskając do ręki klucz do pokoju hotelowego. Faceci wychodzili
  • Odpowiedz