Aktywne Wpisy
Atreyu +841
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
kinson +427
One już we wrześniu polują na bogatego syna w Panamerze, zawodnika KSW, a równolegle do tych dwóch trzecia opcje czyli ogarniętego młodzieńca przed 30 robiącego karierę w szklanej wieży.
Biedny Michał myśli, ze jego sarenka wróci ze stolicy i pójdzie do księgowości w pobliskiej mleczarni gdzie jego wujek załatwiłby prace, ale Marlenka nie myśli wracać.
Bo po co?
Do tej nieotynkowanej chaty z suporeksu, która kiedyś dostanie po starych, a na razie pięterko dla niej i misia?
I co będzie robić w weekendy?
Siedzieć w kuchni letniej przy Tatrze i Podwawelskiej z grilla i słuchać jak miso z kolegami planują jak dostaną umowę na stałe ściągać szrota z USA którego będą dwa lata składać u Ździcha w garażu?
Albo że Żaneta już drugiego bąbelka urodziła i z Markiem za 500 plus pojadą w przyszłe wakacje do Władysławowa?
Nie dla niej takie atrakcje.
Ona ma Instagrama i cały świat u stop.
Tyle opcji - znani fajterzy, syny deweloperów, a ostatecznie Konrad po dobrych studiach biegle znający dwa języki z perspektywami i 80 metrowym apartamencie na Wilanowie, dobra niech nawet będzie Białołęka, ale nie żadna Ostrołęka czy Suwałki!!!
Ja jestem Warszawianka od września roku w którym zdałam maturę !!!!
#tinder #badoo #facebookdating #warszawa #randki #przegryw
@VeronicaL777: moze czują odpowiedzialność za rodziców?
Jestem pewien że jeszcze zobaczę chłopomanię, 40 letnie korpo karyny wyrzucające telefony do śmieci, usuwające instagramy i chodzące na buszkraftowe kursy przetrwania w lesie.
Obym do tego czasu już siedział zadekowany w chatce na Alasce (
@Kapitan_Leningrad: siedziałbym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Pozytywny_gosc: kolego, nie wiem onjakich stanowiskach w korpo mowisz ale to pensja asystent/poczatkujacy junior...
Być może rzeczywiście instagram i media piorą umysł, ale tu nie trzeba wielkiej refleksji, żeby widzieć, że na ilość kobiet z miejscowości gminnych/powiatowych, nie przypadnie i nie wystarczy tych wielkomiejskich wolnych mężczyzn z konkretnym kapitałem w młodym wieku, jak własny dom, samochód i oszczędności, które poza bezpieczeństwem, pozwalają oczywiście na dobre rozrywki jak wycieczki zagraniczne i tym samym content na instagrama.
Druga rzecz,
@Pozytywny_gosc: nie ma tak niskich zarobkow w Wawie
@Pozytywny_gosc: szeregowa to jakie stanowisko wg Ciebie?
@przystan-na-wyspie: takie, których jest najwięcej, klepacze tabelek w excelu. Wszystko tylko nie kierownicy, managerowie, wyższe stanowiska dla osób z 10+ lat doświadczenia
nie równe
P.S. Senior klepacz tabelek w excelu ma w stolicy 10k lekko.
@ja_czyli_nikt: napisz o co biega XDD