Aktywne Wpisy

nutsheell +15
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

Timer_555 +389

źródło: comment_163211978430PkFBc0xIVHaQqD7yNgM8.jpg
Pobierz@lubiep: Dużo ludzi. Jak ma się s---------ą ścianę i nie chce tego robić można tapetę.
Nie chciało mi się też w płytki w łazience inwestować to zrobiłem tapetę łazienkową. Wszystko tanio i szybko.
@masz_fajne_donice dobra zwracam honor, przynajmniej ja już dawno nie słyszałem o tapetowaniu czegokolwiek, w sklepach budowlanych tego materiału też już dużo nie ma. Teraz w modzie jest jednak malowanie ze względu na bardzo dobra chemię i wytrzymałość farb i łatwość ich aplikacji oraz świetnego krycia.
@lubiep: Jakbyś miał s---------ą ścianę gdzie tynk się sypie i trzeba by go zdrapać i otynkować a to ma być tani pokój dla gości zza wschodniej granicy to tapeta jest dobrą opcją. A jakie ładne wzory są teraz, jeden z moich ukraińców mieszka w kosmosie a inny w
Zapominacie o najważniejszej zalecie tapet czyli tłumienie dźwięków, tak samo jak wykładzina na panelach, a potem ludzie narzekają że w blokach mają hałas, kiedyś w mieszkaniach były wykładziny, dodatkowo dywany, na ścianach grube tapety i dodatkowo meblościanki na całej ścianie i było przyjemnie i cichutko. ( ͡° ͜ʖ ͡°) a teraz ludzie porobili sobie przemysłowe pomieszczenia i płacza.
@lubiep: nie ma teog materiału za dużo? xD tapety jest chyba więcej niż kolorów farb, do tego tapetuje się teraz zazwyczaj jedną
Pod natryskiem nie bo mam kabinę z pełną zabudową..