Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Parę dni temu dostałem wezwanie do komisji wojskowej i potrzebuję przynieść zaświadczenie o kontynuacji nauki. Niestety pojawia się problem, iż jest to wezwanie na prawie koniec września, a ja w tym roku skończyłem szkołę średnią i idę na studia. Co za tym idzie pierwsze co zrobiłem to poszedłem do dziekanatu mojej uczelni i zostałem poinformowany, że przed 1 października nie mogą mi czegoś takiego wydać, gdyż jestem dopiero przyjętym kandydatem. Stąd chciałbym zadać pytanie, czy da się to załatwić jakoś sensowniej niż poprzez przekładanie komisji na pierwsze tygodnie studiów lub kombinacja z przyjściem na pierwotny termin i odwołaniem się? Wiem, że mogę przynieść im świadectwo z klasy maturalnej, ale wątpię żeby uwierzyli mi na słowo, bez żadnego pokwitowania, że kontynuuje edukację, a wolę żeby dane w moich papierach się zgadzały XD
#wku #studia #studbaza #matura #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6140ff3578e1fa000a3473d6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Pójdziesz, obejrzą Ci j---a, wypniesz dupsko, dostaniesz książeczkę i do domu.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
Dopiero jak dostaniesz powołanie to załatwiasz kwity że się uczysz.