Nawiązując do tego wpisu wklejam zdjęcie siodełka, którego zwrot sklep na allegro nie przyjął. Siodełko zostało obklejone taśmą izolacyjną (2 warstwy) i wypróbowane (na ok 30km). Nie podeszło, zostało zdjęte, taśma została ściągnięta, a ślady w postaci kleju usunięte. Jak widać jednak zostawiłem jakieś ślady (zdjęcie o dziwo o wiele bardziej je uwydatnia), ale nie są duże + jak pierwszy raz dostałem siodełko zobaczyłem jedno maleńkie zadrapanie lakieru, ale niestety nie zrobiłem wtedy zdjęcia (mi nie przeszkadzało i myślałem, że sklepowi też nie ( ͡°ʖ̯͡°) )
Sklepy które przyjęły zwroty mirków (możecie dopisywać swoje):
-bikster -biostern z allegro -Mikesport -cyklomania
-rowerek_pl z allegro -MIASTO-ROWEROW z allegro
jeśli uważacie, że takie rysy są dopuszczalne to podam nazwę sklepu który mój zwrot odrzucił ( ͡°ʖ̯͡°) #rower #siodelko #siodelka
@smokzabojcaludzi: to że są ślady i widać że jest używane to jedno, ale zwrot i tak powinni chyba przyjąć i po prostu oddać mniej pieniędzy. A przynajmniej tak mi się wydaje, jeżeli jest inaczej to proszę o naprostowanie.
to że są ślady i widać że jest używane to jedno, ale zwrot i tak powinni chyba przyjąć i po prostu oddać mniej pieniędzy.
@dymel: j--------e xDDDDDDDDDDD To co im wysłałeś ewidentnie się nie nadaje na zwrot. Produkt ma nie posiadać żadnego zużycia, nie tyczy to opakowania w którym przyszedł. Bikester ma np. gwarancję zadowolenia i dlatego przyjmuje towar jak leci (np. używany rower za 30k u-----y w błocie).
To co im wysłałeś ewidentnie się nie nadaje na zwrot. Produkt ma nie posiadać żadnego zużycia, nie tyczy to opakowania w którym przyszedł. Bikester ma np. gwarancję zadowolenia i dlatego przyjmuje towar jak leci (np. używany rower za 30k u-----y w błocie).
Siodełko zostało obklejone taśmą izolacyjną (2 warstwy) i wypróbowane (na ok 30km). Nie podeszło, zostało zdjęte, taśma została ściągnięta, a ślady w postaci kleju usunięte. Jak widać jednak zostawiłem jakieś ślady (zdjęcie o dziwo o wiele bardziej je uwydatnia), ale nie są duże + jak pierwszy raz dostałem siodełko zobaczyłem jedno maleńkie zadrapanie lakieru, ale niestety nie zrobiłem wtedy zdjęcia (mi nie przeszkadzało i myślałem, że sklepowi też nie ( ͡° ʖ̯ ͡°) )
Sklepy które przyjęły zwroty mirków (możecie dopisywać swoje):
-bikster
-biostern z allegro
-Mikesport
-cyklomania
-rowerek_pl z allegro
-MIASTO-ROWEROW z allegro
jeśli uważacie, że takie rysy są dopuszczalne to podam nazwę sklepu który mój zwrot odrzucił ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rower #siodelko #siodelka
źródło: comment_1631640681S8vkVK8merrUq0bhexZryg.jpg
Pobierzjako powód zwrotu podałem "nie pasuje mi" (mirki widziałem dawali "nie chcę podawać powodu")
@dymel: j--------e xDDDDDDDDDDD
To co im wysłałeś ewidentnie się nie nadaje na zwrot. Produkt ma nie posiadać żadnego zużycia, nie tyczy to opakowania w którym przyszedł. Bikester ma np. gwarancję zadowolenia i dlatego przyjmuje towar jak leci (np. używany rower za 30k u-----y w błocie).
@GrubyKociol: poczytaj to, inne artykuły brzmią podobnie.