Po rekomendacji @Saszimi obejrzałem ww. film. Ciekawa propozycja dla wszystkich, którzy chcą się upewnić, że niekiedy nie ma dobrych decyzji, a nasz świat to tylko i wyłącznie względność. Jeżeli kogoś zainteresuje ta tematyka, to od siebie polecam: Gdzie jesteś Amando?
@polmen89: Polecany film od Ciebie oglądałam kilka dobrych lat temu i oglądało się w porządku, aczkolwiek wielkiego wrażenia ten film na mnie nie wywarł.
PS. Cieszę się, że Unthinkable się nawet podobało :)
@Saszimi: Jasne! Bardzo mi się podobał. Do teraz pamiętam wypowiedź nauczyciela: "akceptujemy miłość na którą w naszym mniemaniu zasługujemy". Fajny, mądry film o dojrzewaniu. To się rzadko zdarza ;)
@polmen89: Pogrzebałam nieco w pamięci i może któregoś z tego nie oglądałeś. Nie są to filmy aż tak bardzo nieznane, ale na pewno mniej:
1. Boy A - to tego filmu trzeba mieć refleksyjny dzień, by skupić się na przesłaniu na temat resocjalizacji i prowadzeniu podwójnego życia po wyjściu z więzienia.
2. XXY - Dość ciężki temat o hemafrodycie, ale też o poszukiwaniu samego siebie.
Chłop schudł już 11kg na deficycie kalorycznym i słowni 1-2 razy w tygodniu. Plecy już nie bolą, czuję się lżejszy, stare ubrania zaczęły znów pasować. Mirki pijcie ze mną kompot! #dieta #silownia #chwalesie #mikrokoksy
Bez reguł 7/10
Po rekomendacji @Saszimi obejrzałem ww. film. Ciekawa propozycja dla wszystkich, którzy chcą się upewnić, że niekiedy nie ma dobrych decyzji, a nasz świat to tylko i wyłącznie względność. Jeżeli kogoś zainteresuje ta tematyka, to od siebie polecam: Gdzie jesteś Amando?
#maratonfilmowy
Komentarz usunięty przez moderatora
PS. Cieszę się, że Unthinkable się nawet podobało :)
Dam Ci kolejną możliwość :) Poleć mi coś mniej znanego (może być europejskie kino)- gatunek: dramat. Zaskocz mnie.
Ale apropos dramatów The Perks of Being a Wallflower oglądałeś?
Znasz te tytuły? Widziałaś?
zresztą: sama będziesz wiedziała co miałem na myśli jak się zacznie ;)
1. Boy A - to tego filmu trzeba mieć refleksyjny dzień, by skupić się na przesłaniu na temat resocjalizacji i prowadzeniu podwójnego życia po wyjściu z więzienia.
2. XXY - Dość ciężki temat o hemafrodycie, ale też o poszukiwaniu samego siebie.
3. Klass - mocny film ukazujący