A mi się podobał. Nigdy jakimś wielkim fanem Deepa nie byłem, Piratów z Karaibów też nie widziałem, a tutaj Deep zagrał wyśmienicie. Bardzo miłe dla oka i ucha, dla mózgu już troszkę mniej, ale przyjemnie się oglądało pomimo swojej długości. 7/10 -tylko nie wiem czy to dobrze, bo ten film podobał mi się głównie ze względu na humor,a jako komedia nigdzie nie jest określany :(
@jestem_legenda: Nie widziałeś Piratów z Karaibów być możne dlatego dałeś 7/10. Jakbyś widział to byś zobaczył, że Deep zagrał słabo. edit: nie zobaczył a zrozumiał dlaczego
Chłop schudł już 11kg na deficycie kalorycznym i słowni 1-2 razy w tygodniu. Plecy już nie bolą, czuję się lżejszy, stare ubrania zaczęły znów pasować. Mirki pijcie ze mną kompot! #dieta #silownia #chwalesie #mikrokoksy
Jeździec znikąd.
A mi się podobał. Nigdy jakimś wielkim fanem Deepa nie byłem, Piratów z Karaibów też nie widziałem, a tutaj Deep zagrał wyśmienicie. Bardzo miłe dla oka i ucha, dla mózgu już troszkę mniej, ale przyjemnie się oglądało pomimo swojej długości. 7/10 -tylko nie wiem czy to dobrze, bo ten film podobał mi się głównie ze względu na humor,a jako komedia nigdzie nie jest określany :(
#maratonfilmowy #film