Wpis z mikrobloga

Remastery, remake'i i odgrzewane kotlety typu spiderman i gow. Nie wiem jak wy, ale ja już na widok GTA 5 dostaję odruchu wymiotnego. Ten Wolverine niespodziewany, może być dobry, ale to dopiero za 100 lat. :/
Ogólnie lipa trochu.
#ps5 #konsole #gry #pcmasterrace #xbox #ps4
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SubZeroWawa

Dla mnie również bieda po obu stronach, ale na Xboxie sobie nadrabiam gry chociaż bo nigdy nie miałem tej konsoli + wsteczna z FPS boost w 60 FPS +gry z gamepassa + Forza. Także chociaż mam w co grać.

Jakbym kupił ps5 jak planowałem to pewnie ograłbym Ratcheta gowa i może horizona, reszta nie dla mnie. Do 2023 zero potrzeb a potem może wjedzie ps5 slim to się pomyśli.
  • Odpowiedz
@SubZeroWawa:

To po co bylo kupowac nowa konsole skoro nie ma gier? Ps5 kupiliby ci ktorzy nie mieli ps4, a reszta by poczekała, naprawde chec posiadania dodatkowego pudelka z elektronika jest tak silna, ze przyslania racjonalne myslenie? Bylo jasne ze jest przestoj, i bedzie slabo z nowymi grami, a sprzedaz ps5 bije rekordy, po czym narzekanie ze nie ma gier nowych. Miliony ludzi chca zagrac w te reamake, remastery, w
  • Odpowiedz
a sprzedaz ps5 bije rekordy,

@1marcin60: no i sony to widzi i życzy sobie za updaty gier z ps4 do ps5 po 50zł, teraz próbowało nawet zrobić aby nowego horizon dawn nie dało się upgredować z ps4 do ps5, musiałeś kupić wersję delux aby grac na dwóch konsolach albo kupić nową gierkę.

I ludzie to widzą i tylko narzekają i zachowują się jak upośledzone dzieci które nie rozumieją że nie wolno wkładać
  • Odpowiedz
@SubZeroWawa: najpierw piszesz o odgrzewanych kotletach, a pozniej jako mocny punkt MS podajesz... Forze Horizon PIEC... xD.

Dobrze, ze jako plus nie podajesz nastepcy Skyrima, ktory tez pewnie wyjdzie za 6 lat tak jak Wolverine.

Natomiast szkoda, ze nie potwierdzily sie plotki o Man in Black czy nowym inFamousie. Ogolnie prezentacja za krotka, GTAV uznaje za prima aprilisowy zart, bo to juz kufa niesmaczne sie robi, ze Rockstar tak cisnie
  • Odpowiedz