Aktywne Wpisy

kutmen2 +176
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę

awakening88 +224
Trzeźwi plusują, a najebusy śpią dalej #kontrolatrzezwosci
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ogólnie lipa trochu.
#ps5 #konsole #gry #pcmasterrace #xbox #ps4
Dla mnie również bieda po obu stronach, ale na Xboxie sobie nadrabiam gry chociaż bo nigdy nie miałem tej konsoli + wsteczna z FPS boost w 60 FPS +gry z gamepassa + Forza. Także chociaż mam w co grać.
Jakbym kupił ps5 jak planowałem to pewnie ograłbym Ratcheta gowa i może horizona, reszta nie dla mnie. Do 2023 zero potrzeb a potem może wjedzie ps5 slim to się pomyśli.
To po co bylo kupowac nowa konsole skoro nie ma gier? Ps5 kupiliby ci ktorzy nie mieli ps4, a reszta by poczekała, naprawde chec posiadania dodatkowego pudelka z elektronika jest tak silna, ze przyslania racjonalne myslenie? Bylo jasne ze jest przestoj, i bedzie slabo z nowymi grami, a sprzedaz ps5 bije rekordy, po czym narzekanie ze nie ma gier nowych. Miliony ludzi chca zagrac w te reamake, remastery, w
@1marcin60: no i sony to widzi i życzy sobie za updaty gier z ps4 do ps5 po 50zł, teraz próbowało nawet zrobić aby nowego horizon dawn nie dało się upgredować z ps4 do ps5, musiałeś kupić wersję delux aby grac na dwóch konsolach albo kupić nową gierkę.
I ludzie to widzą i tylko narzekają i zachowują się jak upośledzone dzieci które nie rozumieją że nie wolno wkładać
Dobrze, ze jako plus nie podajesz nastepcy Skyrima, ktory tez pewnie wyjdzie za 6 lat tak jak Wolverine.
Natomiast szkoda, ze nie potwierdzily sie plotki o Man in Black czy nowym inFamousie. Ogolnie prezentacja za krotka, GTAV uznaje za prima aprilisowy zart, bo to juz kufa niesmaczne sie robi, ze Rockstar tak cisnie
To tak trochę pół żartem było