Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

wfyokyga +58
Dzień dobry, jako że se mam urodzina, przybyłem z cukierkiami dla was. Można brać po 2, dla wszystkich starczy. Wszystkiego najlepszego dla jego (mnie).
źródło: temp_file3731521872378915545
Pobierz

@Przegrany_wzr0stak: ta jasne, bo na głupim wózku widłowym zarobisz tyle co w pracy umysłowej w jakimś dużym korpo XD
@szymon465: Taki protip, po maturze a przed rozpoczęciem studiów możesz zapisać się jako bezrobotny do urzędu pracy i poprosić o sfinansowanie takiego kursu.
Aktualnie planuje iść na studia ale też nie wiem co to z tego wyjdzie
@Tenczlowiektutaj: To niezbyt ciekawie to brzmi. Bo faktycznie z takimi ludźmi bym nie dał rady
-Zrobisz sobie pozwolenie na koparki i
-uczysz się języka i jedziesz na rok/dwa za granicę żeby zarabiać ładne siano
- zostajesz i robisz hajs, albo wracasz, kupujesz koparke, i pracujesz sam na siebie za kasę jakiej korposzczurki nie zobaczą do
To dlaczego poszedłeś do technikum, rodzice kazali?
Pierwszy rok skończony, chciałbym spróbować na tym czym jestem. Nie znajdę