Aktywne Wpisy
kilo-bravo +260
najbardziej-lysy +578
Mercator, spółka od rękawiczek medycznych, buduje mieszkanka
Ochnik, spółka od babskich torebek, buduje mieszkanka
Ekopol, mały paliwowy Januszex ze Śląska z 20mln PLN kapitalizacji wybudował osiedle domków
#!$%@?, nawet Donatan buduje blok mieszkalny.
To na pewno nie jest bańka i nie zjaranie bani na chciwości i fomo, więc kredyty 0% potrzebne na wczoraj
#nieruchomosci
Ochnik, spółka od babskich torebek, buduje mieszkanka
Ekopol, mały paliwowy Januszex ze Śląska z 20mln PLN kapitalizacji wybudował osiedle domków
#!$%@?, nawet Donatan buduje blok mieszkalny.
To na pewno nie jest bańka i nie zjaranie bani na chciwości i fomo, więc kredyty 0% potrzebne na wczoraj
#nieruchomosci
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://gniezno.naszemiasto.pl/damian-julkowski-zostal-okradziony-stracil-25-workow-z/ar/c1-8442251
https://www.facebook.com/groups/2073662169328276/?ref=share
#policja #wielkopolska #niepelnosprawni
Chyba się rozpędziłaś trochę :D
Komentarz usunięty przez autora
geniusze zbrodni xDD
@catastro_: To z tego że oszukuje się
Po prostu na tępe normictwo, na obmierzłą tłuszczę rozkaz zbierania nakrętek działa jak promocja na janusza. W ich mózgach pojawia się jasna zależność. Zamiast wywalić nakrętkę do kosza, uzbieram ich 100 i chlopak będzie miał wózek. Nie wnikają, po prostu to robią. Ziomek, który to wymyslił jest geniuszem.
Do tego recyklingowi jest poddawany jedyny wartościowy plastik. Wszyscy zadowoleni.
córka kolegi miała zadanie w szkole żeby zbierać nakrętki a że mam znajomego w firmie zajmującej się recyklingiem zapytałem o takie nakrętki xD
kupiłem caaaały worek takich nakrętek za 20zł xD i tak pewnie przepłaciłem xD grunt, że córka kumpla miała 6 xD
Komentarz usunięty przez moderatora
W skupie jest to warte maksymalnie 1zł/kg, jeśli ktoś by to posegregował na kolory to może nawet i 1,50zł. No grosze totalne.
Śmiać mi się chce jak widzę kosze w kształcie serc w miejscach publicznych na nakrętki.
Postawienie takiego kosza- serca pewnie kilka tysięcy kosztuje, żeby w kilka miesięcy zebrać nakrętek o wartości 100-200 zł.(╯°□°)╯︵ ┻━┻