Aktywne Wpisy
xoxo900 +5
Chciałabym kogoś poznać, tylko gdzie?
Nie wiem skąd się wzięło przekonanie że dziewczyna która jest młoda i ładna ma masę adoratorów.
Mam 25 lat, skończone studia, dobra praca. Oceniam siebie na 7/10.
Zaraz ktoś napisze, nie masz zainteresowania bo nie jesteś 7/10 tylko 5/10. Jestem szczupła, sredniego wzrostu, długie włosy, proporcjonalna sylwetka, ładna twarz. Nie jestem żadną pięknością z urodą WOW, nie mam operacji plastycznych, poprawianych ust, naturalna uroda.
Oglądam youtuberów którzy porównują sobie kto wypisywał do nich na IG, ten piłkarz do niej pisał, tamten, itd. Przechwalają się że mają skrzynkę zapchaną w wiadomościach i sobie wybierają któremu odpisać.
Nie wiem skąd się wzięło przekonanie że dziewczyna która jest młoda i ładna ma masę adoratorów.
Mam 25 lat, skończone studia, dobra praca. Oceniam siebie na 7/10.
Zaraz ktoś napisze, nie masz zainteresowania bo nie jesteś 7/10 tylko 5/10. Jestem szczupła, sredniego wzrostu, długie włosy, proporcjonalna sylwetka, ładna twarz. Nie jestem żadną pięknością z urodą WOW, nie mam operacji plastycznych, poprawianych ust, naturalna uroda.
Oglądam youtuberów którzy porównują sobie kto wypisywał do nich na IG, ten piłkarz do niej pisał, tamten, itd. Przechwalają się że mają skrzynkę zapchaną w wiadomościach i sobie wybierają któremu odpisać.
MiniKierownik +131
https://gniezno.naszemiasto.pl/damian-julkowski-zostal-okradziony-stracil-25-workow-z/ar/c1-8442251
https://www.facebook.com/groups/2073662169328276/?ref=share
#policja #wielkopolska #niepelnosprawni
Komentarz usunięty przez autora
#!$%@? im w dupę, bo myślą, że naprawdę pomagają, a wartość tego, to złotówka na rok (╯°□°)╯︵ ┻━┻
PS Jak już naprawdę chcecie pomóc, to wysyłając 5 złotych pomagacie bardziej, niż zbieranie tego ścierwa, które pomaga tylko pracownikom, którzy nie muszą tracić czasu na
Ma to trochę sensu bo skoro mamy wyrzucać dobry materiał, który w dodatku jest coś warty, to lepiej zrobić zbiórkę i przy okazji na tym zarobić.
Gosc ma chorego syna i zbierał nakrętki po marketach i szkołach. Kupił przyczepę i woził je co 3-4 dni do skupu. Z kilkunastu punktów odbierał nakrętki po 300 - 400 kg co 2 tygodnie.
Za przyczepę 1.5 tony brał 800-1000zl
Parę tysięcy w miesiąc za 2-3h jeżdżenia w tygodniu.
Więc w hui się uzbierało dla fundacji.
Teraz inne dzieci korzystają z tego hajsu bo młody wyzdrowiał.
Mam znajomych z chorym synem. Zorganizowali akcję zbierania nakrętek i rocznie zbierają tego kilka ton. A to już jest parę złotych. Pewnie że większy sens ma wrzucenie miesięcznie złotówki do skarbonki, ale powiedz dziesięciu osobom żeby wrzucały złotówkę albo zbierały nakrętki. Jak myślisz, których będzie więcej?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora