Aktywne Wpisy
jakis_login +208
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
RitmoXL +67
Ochnik, spółka od babskich torebek, buduje mieszkanka
Ekopol, mały paliwowy Januszex ze Śląska z 20mln PLN kapitalizacji wybudował osiedle domków
#!$%@?, nawet Donatan buduje blok mieszkalny.
To na pewno nie jest bańka i nie zjaranie bani na chciwości i fomo, więc kredyty 0% potrzebne na wczoraj
#nieruchomosci
@najbardziej-lysy: jaka logika stoi za krytykowaniem dostarczania mieszkań na rynek, co przecież obniży ich ceny? Chyba jako spadkowicz powinieneś się cieszyć?
@marcaj: nie obniży bo często z buta wbijają zagraniczne fundusze wykupujące całe osiedla na pniu. Głównie robią to też żeby przy okazji ratować własną dupę i ich poprzednie "inwestycje" nie straciły na wartości. I tak to się panie nakręca.
https://propertyinsider.pl/lubaszka-upiecze-mieszkania/