Aktywne Wpisy

jmuhha +71
Ktoś mi wytłumaczy skąd ludzie zarabiający <5 k stać na budowę domu w powiatowym? ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000018373
Pobierz
lifapek +595
źródło: temp_file948856678473861860
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000018373
Pobierz
źródło: temp_file948856678473861860
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Az łezka w oku się zakręciła ile się tego kiedyś czytało
Tu masz taniej https://prenumerata24.pl/pl/c/Gigant-Poleca/26
@E-Seven: kurde, dzięki, ale już zamówiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°) no nic, może następnym razem
Ja co miesiąc do kiosku chodziłem i je brałem :D
Miłego czytania w każdym razie. Gigant ma jakieś gorsze czasy, ale zawsze jakaś cegiełka dołożona.
Tu możecie sobie przeczytać co będzie w następnym numerze.
Na prenumerata24 właśnie bo to reklamują na komiksach, oficjalne, i faktycznie taniutkie. Aż mi głupio że za tanio trochę xd
Mam tych komiksów ponad 200 pewnie i zbieram dalej, chętnie jeszcze zakupie co mi brakuje
Ja oficjalnie kupuje te komiksy swojej córce, no i cóż, może nie rozumie jeszcze odniesień do Diuny albo nie wie jeszcze czemu aktor to Prat Bitt, ma trzy lata, ale się świetnie przy czytaniu bawi.
Takie pytanko bo w google nie znalazłem odpowiedzi.
Da się zamówić stare Giganty? Tzn. oprócz Allegro czy Olx jakiś reprint starszych wersji? Fajnie by było pominąć błąd dzieciństwa i kolekcjonować dzieła swojego dzieciństwa (。◕‿‿◕。)
@Fyor: sorki, ale nie wiem. Ale jakbyś się dowiedział, to daj znać - nawet kiedyś się poważnie zastanawiałem czy by nie poświęcić z 1500zł na zgromadzenie całego zbioru od początku
@Fyor: