Wpis z mikrobloga

#siatkowka Dobrze było widzieć tak grającego Piotra Nowakowskiego drugi mecz z rzędu. Niespotykana zapaść go spotkala w tym sezonie reprezentacyjnym, a przecież klubowo wyglądał nadzwyczajnie - jak to on zdobywal monstrualne ilosci blokow i byl skuteczny odpowiednio w ataku. Tutaj gra znakomicie i teraz jest zagwozdka kto bedzie gral w szostce. Taka w sumie pozytywna informacja. Nie mozna byc jednak tylko zadowolonym. Kolejny slaby mecz Kubiaka i w zasadzie nie widzę powodu, żeby nie wrocic do Semeniuka w najwazniejszych spotkaniach. To ze ja nie widze nie oznacza że Heynen widzi tak jak ja. Zatem mam nadzieje że wiele powie mecz z Ukrainą.

Same spotkanie POL-BEL w porządku. Zagralismy pewnie na zagrywce i w bloku przez co eliminowalismy atak Belgow, a tam oprocz szalejącego Tuerlinckxa nie bylo wczoraj zagrożenia. Nasz atak, oprocz Kubiaka, też byl okej. Wygralismy typowo jak za czasow Heynena, milo bylo to znowu zobaczyc
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mystery_26: tak, Łomacz zagral pozytywnie. Głównie w dystrybucji gdzie liczba atakow Kaczmarka i Leona byla optymalna, a Kubiaka grajacego slabo ukryl. Środkowi przy wczorajszym przyjeciu tez nie grani przesadnie jak to Grzesiek lubi. Nie ma się do czego przyczepic a o to u sypaczy chodzi
  • Odpowiedz
@vasos: Do pełni szczęścia brakło trochę ataków z drugiej linii (pipe).
Zwróciliście uwagę jak ewidentnie jest chowany Kubiak w ataku?! Na kilku rotacjach był na skrzydle, a piłki nie dostał. Ciekawe dlaczego HEHEHE Potem coś dostał, ale i tak nie skończył. No i ten jego pipe w aut ;)
  • Odpowiedz