Wpis z mikrobloga

Ktoś może wie jak z liczbą ludzi na szlakach we Wrzesniu ? Chciałem się wybrać na trasę Szrenica - Śnieżka, ale nie chce przebijać się przez tlumy( ͡° ͜ʖ ͡°)
#karkonosze
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krypto_rocket: W tygodniu to nie powinno być tragedii. W okolicy wyciągów - czyli właśnie Szrenica do Śnieżnych Kotłów i potem przy samej Śnieżce będzie pewnie tłoczniej. Rok temu w wakacyjny weekend szłam w odwrotnym kierunku i dzięki startowi o 5.30 dopiero przy końcu trasy zderzyłam się mrowiem ludzi.
Kiedyś w zupełnie randomowym terminie w kwietniu zaskoczył nas z niebieskim tłum w Odrodzeniu, okazało się, że studenci mieli jakiś rajd, więc
  • Odpowiedz
@krypto_rocket: Kondycja żadna :D W tamtym roku w wakacje z kumpelą przeszłyśmy (Dom Śląski - Szrenica) poniżej czasu przejścia z mapy, dlatego, że po drodze zrobiło się burzowo, po prostu gnałyśmy na tę Szrenicę, z jednym przystankiem w Odrodzeniu. Zimą szłam z samej Szklarskiej, to rozbiliśmy na 2 dni, nocleg w Odrodzeniu, żeby się nie stresować zmrokiem.
Myślę, że spokojnie w jeden dzień jest to do przejścia, jak już wleziesz
  • Odpowiedz
@zlowroga_ostryga: w zeszłym tygodniu zdecydowałem się zrobić trasę Szrenica-Śnieżka. Na końcu nogi bolały - pewnie przez to, że sobie narzuciłem dosyć mocne tempo. Na powrót już nie miałem sił, więc spokojnie sobie zszedłem do Karpacza. Minus taki, że przez większość czasu szedłem we mgle. Ale przynajmniej będzie pretekst, zeby trasę zrobić w drugą stronę w sprzyjających warunkach( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz