Wpis z mikrobloga

@Intellectually_superior ja nie mówię, że nie mozna, bo jeżeli jest się wystarczająca głupim to z pewnością idzie wykonać taką operację myślową, to na pewno. Mówię natomiast, że jest to porównanie tak niewyobrażalnie wręcz tępe, że nawet nie chce mi się za bardzo rozpisywać.
  • Odpowiedz
@bacaa90: Nie wiem jak jakiekolwiek porównanie może być tępe. Dla innych takim porównaniem może być np. spadającego jabłka do Księżyca albo Boga chrześcijańskiego do myszki Miki, jednak są one poważnie rozpatrywane przez naukę, a zwalczane jako nie do pomyślenia w kręgach fanatyków i dewotów. Tutaj chyba mamy do czynienia z czymś podobnym.
  • Odpowiedz
Kolejne miażdżące zwycięstwo Polskiej prawicy

ale chyba właśnie wygrywają i to kilka razy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@BasSHU 5 lat temu bym się zgodził. Obecnie, absolutnie jest to ideologia. Od ludzi identyfikujących się jako LGBT oczekuje się pewnych poglądów i zachowań które mało mają wspólnego w byciu np. gejem.

@nieprawdziwymirek: Poniekąd się zgodzę. Ale to też nie jest tak, że polska prawica nie posiada własnych oczekiwań względem tego, czym być ma "ideologia LGBT" i nie rzutuje tych wyobrażeń na osoby identyfikujące się tym terminem. Zresztą ile
  • Odpowiedz
@qwlghm: są różne kręgi ale umiarkowanej większości po prostu za bardzo nikt niecreprezentuje. To jest problem. Ja to wiem, ty to wiesz, Janusz jak zobaczy marsz równości tego nie wie. Krecia robota dla całego środowiska z tego wychodzi.

Dla mnie bez problemu, lol, co mnie katolickie małżeństwa obchodzą xD
  • Odpowiedz
"wciskanie ideologii" poprzez kolorową ławkę xD wy się serio prawaczki powinniście zbiorowo leczyć psychiatrycznie, bo takie nieustanne poczucie zagrożenia to jakieś schorzenie

@bacaa90: A jakby była pomalowana w sfastykę albo sierpy i młoty to twoja reakcja byłaby taka sama? Sfastyka to bardzo ładny wzorek przecież. A gdyby była pomalowana w logo PIS za państwowe pieniądze? Dokładnie tak samo mamy tu do czynienia nie z kolorową ławką, tylko z symbolem za
  • Odpowiedz
@bacaa90 tęczowe barwy to symbol zezwierzęcenia, zredukowania swojego istnienia do sposobu w jaki zaspokaja się popęd seksualny. Ale ja się bardzo ciesze że istnieją, każdego kto się nimi oznacza traktuje jak z---a i omijam z daleka.,
  • Odpowiedz
Jedne dopuszczalne kolory, żeby pan prawak nie czuł się zagrożony

@stefan_pmp: Bo barwy dodaje tylko seksualność. xDD

BTW Dlaczego się nie oburzacie, że zostały w tym sposób wyrzucone OSOBY LGBT?
Jak ktoś powie że ideologia LGBT należy się spuścić w kanale, to powiecie że LGBT to osoby a 6-barwna tęcza wrzucona do rzeczki to nie to samo?
Czemu się nie w--------e? xD
  • Odpowiedz