Aktywne Wpisy
OjciecMateusz +89
wqeqwfsafasdfasd +181
Można napisać milion artykułów o tym, że piękno jest w każdym rozmiarze, nagrać tysiąc filmów o tym, że bycie otyłym jest fajne, modne i atrakcyjne, zrobić sto seriali o tym, jak otyłość nie definiuje naszego piękna czy zdrowia, ale wystarczy, że otyła kobieta zobaczy jedno zdjęcie koleżanki, która ma płaski brzuch, smukłe nogi, zgrabne pośladki oraz wcięcie w talii i cała ta chora propaganda traci jakąkolwiek moc.
#bekazgrubasow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zdrowie
#
#bekazgrubasow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zdrowie
#
Jest jakaś sensowna alternatywa dla P30 pro? Płacić 2500 za 2 letni telefon, któremu wsparcie się zaraz kończy... Jakiś Samsung? Japko odpada.
#huawei #p30pro #telefon #telefony #smartfon #smartfony #android
Pixela 4a jeszcze sprawdź. Ostatnio z DE dostałem kilka po niecałe 300€
@anonim1133: co masz na myśli?
Kup sobie drugi p30 pro, po co kombinować? ¯\_(ツ)_/¯
mam i chyba najlepszy telefon na androidzie jaki miałem. Zdjęcia robi b.dobre a też batera swoje pociągne
@MilionoweMultikonto: Kosztuje tyle ile dałem za niego dwa lata temu. Aktualizacji systemu nie będzie - może jakieś łatki bezpieczeństwa, ale no za takie pieniądze to więcej zabawek by się chciało :P Boję się, żę będę musiał kupić taki sam, to kolejne dwa lata spokoju. Ale smutne, żę nie widzę alternatyw i liczę na to, że po
@assurin: p30 pro jak był nowy to luźno dwa dni ciągnął normalnego użytkowania. Samsung też daje radę?
Dalej są już zabawki typu Samsung flex, dodatkowe ekrany itp
@MilionoweMultikonto: no no, odważne słowa
6 bez pro będzie tańszy ofc.
Lub powtórka Samsung camery ;D
Jak sam coś innego wymyślisz to się pochwal, albo jak w ogóle bierzesz coś innego pod uwagę.
Nie potrafiłem się zdecydować na nic lepszego, bo nic nie dawało mi tego co bym chciał, więc wziąłem takiego przeciętniaka co po prostu działa. Teraz chyba bym poszedł jednak w huaweia(albo vivo/pixel jakby były dostępne na rynku), ale odpuszczam dopóki po prostu nie pojawi się coś ciekawego.
Więc jak dużo planujesz z wodą używać, to mimo wszystko może jakieś wodoszczelne ustrojstwo na telefon warto?