W sumie ciekawe zjawisko. Za każdym razem kiedy Ania ma urlop czy dzień wolny i tak przychodzi do pracy „na kilka godzin” (a zostaje cały dzień). Albo w trakcie urlopu siedzi w domu na lapku i tez pracuje.
Przykre, bo kasy za to nie dostanie żadnej. I przykre, bo to chyba świadczy o tym, że woli przyjść do pracy niż spędzić jakoś inaczej czas wolny.
@kseroboy: To też niestety, nigdy nie potrafi się sprzeciwić i walczyć o swoje :/ @Bouquet: Czemu wina pracodawcy xD Grafik jest zrobiony przez kierowniczkę z wyprzedzeniem, wolne ma wpisane, to co kogo obchodzi czy przyjdzie czy nie, to jej problem. Coś się stanie, to wedle prawa nie ma jej w pracy. A gadanie że ma nie przyjeżdżać jak ma wolne nic nie daje xD
@cytmirka: Mam taką koleżankę - główną księgową w Januszexie, która potrafi za bałaganiarzy (żonę i męża) sprzątać kibel, myć naczynia bo Ci nie potrafią we własnym biurze odłożyć czegoś do zmywarki. O kiblu nie wspomnę jak wygląda. Inna sprawa, że powiedzmy Stasia na zawołanie robi im kawę. Totalna porażka. On 43 lvl ona 35 lvl, główna księgowa 56 lvl.
Smutne i jedyna jej odpowiedź gdy z kolegą zapytamy "a bo
@cytmirka: jeden w Project Manager u mnie w firmie opowiadał, że jego poprzedni szef na urlopie przychodził do biura, "bo ma urlop i może na nim robić, co chce" xD
@cytmirka: nienawidzę urlopu... po prostu NIENAWIDZĘ
czasami jednak muszę wziąć urlop żeby mi nie przepadł... raz pracodawca wysłał mnie przymusowo na miesiąc urlopu bo jeszcze z poprzedniego roku miałem xD
i autentycznie przychodziłem do pracy na kilka godzin dziennie bo nudziło mi się w domu
@kodecss: Nie chodzi o to gdzie pracujesz. Urlop to urlop. Ja też kiedy jestem na urlopie czasem odbiorę telefon od osoby która mnie zastępuje albo nie odbiorę i oddzwonię 2h później, bo wolę pogadać 2 minuty przez telefon i coś wytlumaczyć niż wrócić z urlopu i 2 dni siedzieć nad czymś źle zrobionym xD Ale siedzenie na urlopie przez cały dzień na mailach i telefonie jest nienormalne jeśli to nie
@ThEND_22: Pracoholizm to miala moja byla bo wolne to miala z 2 dni w miesiacu. Branie wolnego i stawianie sie w pracy to juz jakis wyzszy poziom #!$%@? (no chyba ze jestes jakims dyrektorem czy prezesem)
@cytmirka: no jak tego nie rozumiesz to już raczej nie zrozumiesz... Mam nadzieję tylko, że nigdy nie obejmiesz żadnego kierowniczego stanowiska z takim nastawieniem xD
@cytmirka nieraz tak bywa, rozumiem jeżeli ona jest jakimś kierownikiem i spoko zarabia czy coś i powiedzmy idzie na miesięczny urlop to w środku urlopu jak ma czas to można przyjść aby ogarnąć niektóre rzeczy
@KomentatorTramwajowy: A gdzie tam, jest właściciel firmy, pod nim jest dyrektorka firmy, pod nią prezes, pod nim kierowniczka i dopiero wtedy pod nią jest Ania xD
@nosfebartu: Nie wiem, ale Ania teraz chodzi i kwiatki podlewa i wyrywa żółte liście. Żeby nie było mamy panią sprzątającą, która też to oczywiście może zrobić. Warto wspomnieć, że Ania do pracy ma jakieś 17km i przyjechała na urlopie tyle km, swoim prywatnym autem żeby kwiatki podlewac xD
Przykre, bo kasy za to nie dostanie żadnej. I przykre, bo to chyba świadczy o tym, że woli przyjść do pracy niż spędzić jakoś inaczej czas wolny.
#pracbaza #pracoholizm #zalesie
@Bouquet: Czemu wina pracodawcy xD Grafik jest zrobiony przez kierowniczkę z wyprzedzeniem, wolne ma wpisane, to co kogo obchodzi czy przyjdzie czy nie, to jej problem. Coś się stanie, to wedle prawa nie ma jej w pracy. A gadanie że ma nie przyjeżdżać jak ma wolne nic nie daje xD
Komentarz usunięty przez autora
On 43 lvl ona 35 lvl, główna księgowa 56 lvl.
Smutne i jedyna jej odpowiedź gdy z kolegą zapytamy "a bo
czasami jednak muszę wziąć urlop żeby mi nie przepadł... raz pracodawca wysłał mnie przymusowo na miesiąc urlopu bo jeszcze z poprzedniego roku miałem xD
i autentycznie przychodziłem do pracy na kilka godzin dziennie bo nudziło mi się w domu
Pracoholizm to miala moja byla bo wolne to miala z 2 dni w miesiacu. Branie wolnego i stawianie sie w pracy to juz jakis wyzszy poziom #!$%@? (no chyba ze jestes jakims dyrektorem czy prezesem)
@cytmirka: Praca jest jedynym co ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cytmirka: pozostaje współczuć, chociaż może jej to nie ciąży tak bardzo, ale na pewno #!$%@? otoczenie.
@kodecss: dlatego uznałem, że jesteś programistą. A nick i avatar to dodatkowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora