Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #wojskopolskie #armia #pobordowojska #narodowcy #braun #pis #polityka
(tak naprawdę nie wiem jaki procent ale)
@Vosemite:
Nie wiadomo jak to by miało wyglądać, ale granicząc z Rosją takie miesięczne przeszkolenie obywateli nie byłoby złe, na wzór Izraelski w którym kobiety też odbywają służbę. Po miesiącu jakiś procent by się w tym odnalazł i chciał realizować dalej, a reszta miałaby obycie z bronią. Same plusy. Uzbrojony