Wpis z mikrobloga

Dlaczego George Russel ,jest tak bardzo pompowaną gwiazdą? Oczywiście nie ujmuje mu ,bo jest dobrym kierowca ,ale wszędzie George, strasznie go pompują,dlaczego? Są w stawce lepsi kierowcy jeśli chodzi o talent
#f1
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamaro24: tak zwana "mafia brytyjska" to temat który musisz zgłębić i on wyjaśni Ci czemu młody Brytyjczyk jest tak nieziemsko pompowany, oczywiście nie ujmując mu ma talent, ale Lando też go ma a jednak inaczej go traktują xD
  • Odpowiedz
@kamaro24: Jest brytyjczykiem, a Formuła 1 to pewnie w 3/4 brytyjski sport.. 8 zespołów ma siedziby w Wielkiej brytanii, media piszące o F1 też są brytyjskie. To tego ma Toto Wolffa za sobą, nic dziwnego, że go pompują.
  • Odpowiedz
@kamaro24: odpowiem przewrotnie - gdyby był Polakiem to byś się dziwił, że wszystkie polskie media pompują go na nowego mistrza świata?

Brytyjczycy mają to do siebie, że nawet na maślelubią umieścić flagę GB, są bardzo dumni z swojego dziedzictwa i cieszą ich niezmiernie mocno wszelkie zwycięstwa rodaków. F1 jest zdominowane przez media z UK a więc siłą rzeczy ich influence jest olbrzymi. Swoją droga nic tak nie napędza tłumów
  • Odpowiedz
@Raa_V: w punkt, ja jeszcze sądzę że Russell też reprezentuje taki wyidealizowany obraz rdzennej brytyjskiej klasy średniej z sukcesami, która ma stanowić rdzeń brytyjskiego społeczeństwa, w której Brytole jak w lustrze chcieliby się przeglądać. Rodzina która własną pracą i przedsiębiorczością osiąga status, ma chęci i stać ją by zaplanować i rozwijać synowi karierę, a wspomniane złote brytyjskie dziecko Russell swoją pracą i talentem dochodzi do szczytu. Budują swój sukces od
  • Odpowiedz
ja jeszcze sądzę że Russell też reprezentuje taki wyidealizowany obraz rdzennej brytyjskiej klasy średniej z sukcesami, która ma stanowić rdzeń brytyjskiego społeczeństwa, w której Brytole jak w lustrze chcieliby się przeglądać. Rodzina która własną pracą i przedsiębiorczością osiąga status, ma chęci i stać ją by zaplanować i rozwijać synowi karierę, a wspomniane złote brytyjskie dziecko Russell swoją pracą i talentem dochodzi do szczytu. Budują swój sukces od pokoleń.

I mam podejrzenia że
  • Odpowiedz