Aktywne Wpisy
fundacjawosp +948
❤️ 32. Finał WOŚP zagra w niedzielę, 28 stycznia 2024 roku! Gramy pod hasłem „Płuca po pandemii. Gramy dla dzieci i dorosłych!”, a tegorocznym motto zbiórki jest „Tu wszystko gra OK!”. W tym roku centrum Letniej Zadymy w Środku zimy znajdzie się w nowym miejscu — na Błoniach PGE Narodowego w Warszawie!
❤️ Tegoroczny Finał dedykowany będzie zakupowi sprzętu do diagnozowania, monitorowania i rehabilitacji chorób płuc pacjentów na oddziałach pulmonologicznych dla dziec
❤️ Tegoroczny Finał dedykowany będzie zakupowi sprzętu do diagnozowania, monitorowania i rehabilitacji chorób płuc pacjentów na oddziałach pulmonologicznych dla dziec
Tulky +89
Mam 27 lat i spotykam się z 16-latką. Komu to najbardziej przeszkadza? Oczywiście moim koleżankom 23+ xD. Nawet staremu mojej dziewczyny to nie przeszkadza i mnie zaprasza co chwilę na wódeczkę. (。◕‿‿◕。)
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #rozowepaski
wytłumaczy mi ktoś sposób myślenia ludzi przy zakupie auta?
Masz na zakup auta z 30 tyś, możesz sobie kupić kilkunastoletnią premkę lub kilkuletnią "powszechną" markę.
Większość ludzi kupi jakąś starą E, 5 lub A6, a potem płaczą, że utrzymanie tego auta to dramat.
Dlaczego nie kupują aut z segmentu niżej, gdzie utrzymanie jest o wiele tańsze?
Dlaczego mając 30 tys. kupują auto za 30 tys., zamiast za np. 22 tys. i mieć 8 tys. w razie czego na naprawę?
#motoryzacja
1. Niewiele osób tak robi
2. Te osoby, które tak robią kupują auto, żeby "się pokazać"
3. Nie myślą o konsekwencjach, kupno wypasionego auta traktują jak kupno koszulki z #!$%@? logo Adidasa - chodzi o to, żeby z daleka myśleli, że jesteś kimś, tego, że masz na aucie opony starsze niż samochód nikt nie zauważy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sporo ludzi ma tak, że potrzebuje się dowartościować przy pomocy samochodu po prostu
Ale już kupienie segmentu wyżej jest sensowne. Zazwyczaj cena nie jest znacząco wyższa a wytrzymałość takiego pojazdu oraz komfort a często też jakosc jest lepsza
Co innego jak ktoś 6k oszczędza przez rok czasu
@aksal89: albo żeby mieć wyposażenie którego w aucie nowszym w tej cenie nie ma?
Wy wszyscy macie obsesje jakąś na temat "ooo pokazać się" i "wypierdziane fotele". Starsze auto wyższej klasy zapewnia większy komfort jazdy i tyle, że utrzymanie kosztuje więcej - oczywiście że tak, ale tym są zaskoczeni tylko totalnie idioci.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ChacharZWarszawy: takich jak Ty nie jest wielu, przeważnie jeżdżą aż się rozwali i wtedy drutują, montują jakieś najtańsze używki albo wywalają co się da.
@justkilling: wielu jest takich idiotów, obstawiam że z 90%