Wpis z mikrobloga

@TheMan: Poza tym, nie znam nikogo komu ukradli rower na jakichś rajdach etc. A wszyscy zostawiamy rowery w tym samym miejscu i wiele z nich kosztuje więcej niż moja kilkumiesięczna pensja.
  • Odpowiedz
@grab0s: No jeśli ma być on tylko do rajdów i trzymania w bezpiecznym miejscu, bez konieczności pozostawienia go samego pod sklepem, urzędem, szpitalem, szkołą, etc. to ok, kto bogatemu zabroni ;)
  • Odpowiedz
@TheMan No ten ma być typowo sportowy, nie do przemieszczania się. Ale pisałem tu o radę, czy dobry deal, bo za tą cenę można dostać na lepszym osprzęcie, tylko z brzydszą ramą.
  • Odpowiedz
@grab0s: skoro ma to być rower sportowy to "ładność" ramy powinna mieć chyba niższy priorytet. Ja był wybrał rower na lepszym osprzęcie.
  • Odpowiedz
@Xizor: Ale sam wiesz jak jest, że jak patrzysz na rower i się cieszysz z jego 'ładności' to się lepiej jeździ. Ale mam jeszcze trochę czasu przed kupnem, więc będę oglądał też inne. Na zimę na razie mam rower.
  • Odpowiedz
@grab0s: no jasne, że kupuje się bardziej oczami. A zastanawiałeś się może nad samodzielnym złożeniem roweru?? Będziesz miał rower jedyny w swoim rodzaju.
  • Odpowiedz
@Xizor myślałem nad tym, ale mieszkam teraz w miejscu gdzie nie mam swojej piwnicy/warsztatu jakiekolwiek i z najmniejszymi usterkami muszę jeździć do serwisu, więc składanie raczej odpada tym razem. Może następny rower ; )
  • Odpowiedz