Kilka dni temu razem z grupką znajomych postanowiliśmy sobie podriftowac na rondzie (kłopot) przy Arkadii po paru okrążeniach jakiś społeczniak, pewnie aktywista spod tagu #rower zaczął w nas świecić laserem z okna od ulicy Słomińskiego. PS policja po którą zadzwoniłeś trochę się spóźniła. PS2 będziemy tam częściej na złość Tobie kur.o #warszawa #samochody #drift
@Galkovsky Na wykopie przynajmniej łatwo poznać idiote, bo ma w profilowym charmandera. Weźcie sobie też coś wymyślcie, żeby się oznakować w realu, będzie was łatwiej unikać.
@Galkovsky: powiedzcie gdzie jezdzicie dokladniej, to przyjdzie ktos kto tym razem wezmie porzadny laser po ktorym pilotom odkleja sie oczko i sie skonczy w--------e ludzi ktorzy chca spac.
@Galkovsky samochód robi brum brum xD Macie tory ro tego to was nie stać na wejściówkę dlatego pilujecie kapucyna na marketowych parkingach jak największe biedaki i dajecie sobie ksywki z szybkich i wściekłych. Jazda z frajerami.
@sargento o, zaciekawiłeś mnie. A na jaki tor można pojechać driftowac? Albo nawet inaczej. Gdzie legalnie można driftowac w promieniu 300km od Warszawy?
@Galkovsky: Sorry, ale rondo przy Arkadii czy w ogóle Warszawa to jest kiepskie miejsce na drift. Zgaduję, że jeździliście nocą, a ludzie chcą przecież wtedy spać. Przykro mi, ale jeśli w ogóle chce się na przypale latać bokiem to nie w Wawie, a prędzej po jakichś wsiach. Naprawdę nie hejtuję, jaram się driftem, ale taka jest prawda.
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
PS policja po którą zadzwoniłeś trochę się spóźniła.
PS2 będziemy tam częściej na złość Tobie kur.o
#warszawa #samochody #drift
Ale w avatarze charmander więc w sumie po co się zastanawiać (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Musiałem to napisać.
Macie tory ro tego to was nie stać na wejściówkę dlatego pilujecie kapucyna na marketowych parkingach jak największe biedaki i dajecie sobie ksywki z szybkich i wściekłych. Jazda z frajerami.