Wpis z mikrobloga

@przegryw162cm: Te grube i tak mają większe zainteresowanie niż my wszyscy tu razem wzięci. Teraz to nawet ulaną jest coraz ciężej wyrwać, jeszcze jak ma koleżanki jakieś ładniejsze to już w ogole. Bo przecież więcej ciała do kochania...
  • Odpowiedz
Te grube i tak mają większe zainteresowanie niż my wszyscy tu razem wzięci. Teraz to nawet ulaną jest coraz ciężej wyrwać, jeszcze jak ma koleżanki jakieś ładniejsze to już w ogole. Bo przecież więcej ciała do kochania...

@Smietnik112: To prawda, ale zmierzam do tego ze nie warto brac sobie grubej bo bedziesz z nia tylko w jej zlych chwilach (gdy byla gruba). Gdy tylko schudnie, odejdzie do przystojniejszego i bogatszego.
  • Odpowiedz
@przegryw162cm: swoją drogą grubych grubych w sensie takich typowych kul a nie po prostu lasek z jakimś małym brzuszkiem i dużą dupą, to jest na moje oko bardzo mało. Wśród 18-20 latek to poniżej 1% imho. Nawet większość tych grubszych ma ładny rozkład tłuszczu, jest kształtna. Gorzej się robi z wiekiem, bo profil hormonalny się zmienia.
  • Odpowiedz
@przegryw162cm: @NotAtencion: @MisterTwister: @Faraluch: To kwestia tylko i wyłącznie samooceny laski. Jak jest gruba i wie że ignorowana przez rynek matrymonialny i spemiarzy to jak jakiś przeciętniak ją złapie to ona doskonale wie chociażby podświadomie że na nic lepszego nie może liczyć. Kobieca hipergamia to naukowy fakt. Jak ją odchudzicie, podbijecie samoocene, a ona sama też zauważy że ma większą atencje od facetów, a
  • Odpowiedz
@oszty: patriarchlana opresja kiedy partner chce wyciągnąć z ciebie pełnie potencjału i pozwolić ci się wzbić na nowy poziom xDDDDDD Najlepiej żeby twoje życie było barachłem, a tylko facet niech się rozwija bo inaczej nieudacznik xD
  • Odpowiedz
też bym nie chciała być z gościem który wchodzi w związek tylko po to żeby mnie zmienić xD

@oszty: i przy okazji pomóc poprawić Twoje:

1. Zdrowie (nie trzeba być profesorem medycyny by wiedzieć, ze nadwaga ma wiele negatywnych konsekwencji zdrowotnych dla organizmu)
2. Wygląd (nie oszukujmy się jest on bardzo ważny) i co za tym idzie
  • Odpowiedz