Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +549
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +35
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Dostałem tableta z androidem i poszukuję czegoś, czym mógłbym sensownie zapełnić dysk i RAM. Tzn, chodzi mi o aplikacje warte uwagi i gry, które zajmą na trochę dłużej jak 5 minut.
Co do tej pory załadowałem:
PROGRAMY
1. Wykoparkę (a jak)
2. Opera Mini
3. mobileMPK
4.ColorNote (inkPad wymaga rejestrowań i spami)
5. ES eksplorator i manager zadań
6. Zoner antivirus
7. Aldiko (jest też kindle i wattpad, ale nie będę ich ładował)
8. Office Suite
9. TrekBuddy
10. AutoMapa
11. Yanosik
12. Tablice Rejestracyjne
aplikacji, które wzbogacą urządzenie o przydatne funkcje (jak np muzyczny player)
nie będą wymagały ode mnie rejestracji na ich serwerach i dokładnego mnie lokalizowania
GRY
1. Carmageddon (av zobowiązuje)
2. Breitling Reno air races
3. SpeedX
4. YAMM
5. Arkeon
6. Kundurum
7. Block puzzle
8. Wisielec
9. CrossMe
10. Mahjong
gier, które w większości będą wymagać logiki, myślenia, a niektóre tylko odmóżdżać.
.
gier jednorazowych, które przejdę, odinstaluję i zapomnę
Pou, Cut the Rope (przeszedłem), Last Fish
Za wszelkie propozycje serdecznie dziękuję :)
@SPGM1903: Jakdojade.pl jest IMO dużo lepsze.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@RRybak: Locus Map to taki konkurent TrekBuddy?
@kanapka: Gry 8bitowe bardzo mi odpowiadają :) Jakbyś znał więcej, bardzo bym był wdzięczny :)
http://androap.zz.mu/