Wpis z mikrobloga

#android #tablet #gry #grynaandroida #programy

Dostałem tableta z androidem i poszukuję czegoś, czym mógłbym sensownie zapełnić dysk i RAM. Tzn, chodzi mi o aplikacje warte uwagi i gry, które zajmą na trochę dłużej jak 5 minut.

Co do tej pory załadowałem:

PROGRAMY

1. Wykoparkę (a jak)

2. Opera Mini

3. mobileMPK

4.ColorNote (inkPad wymaga rejestrowań i spami)

5. ES eksplorator i manager zadań

6. Zoner antivirus

7. Aldiko (jest też kindle i wattpad, ale nie będę ich ładował)

8. Office Suite

9. TrekBuddy

10. AutoMapa

11. Yanosik

12. Tablice Rejestracyjne

aplikacji, które wzbogacą urządzenie o przydatne funkcje (jak np muzyczny player)

nie będą wymagały ode mnie rejestracji na ich serwerach i dokładnego mnie lokalizowania

GRY

1. Carmageddon (av zobowiązuje)

2. Breitling Reno air races

3. SpeedX

4. YAMM

5. Arkeon

6. Kundurum

7. Block puzzle

8. Wisielec

9. CrossMe

10. Mahjong

gier, które w większości będą wymagać logiki, myślenia, a niektóre tylko odmóżdżać.

.

gier jednorazowych, które przejdę, odinstaluję i zapomnę

Pou, Cut the Rope (przeszedłem), Last Fish

Za wszelkie propozycje serdecznie dziękuję :)
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@semperfidelis: OK, to też instalowałem nieraz na jakichś urządzeniach, ale nie miałem okazji korzystać. Sprawdzę :)

@RRybak: Locus Map to taki konkurent TrekBuddy?

@kanapka: Gry 8bitowe bardzo mi odpowiadają :) Jakbyś znał więcej, bardzo bym był wdzięczny :)
  • Odpowiedz
@SPGM1903: rzekłbym, że Locus nie ma konkurencji na rynku map. Brakuje mi w nim tylko nawigacji offline, ale do wędrówek pieszych stosuję tylko Locusa. Ma pierdyliard dostępnych źródeł map, w tym zwykłe, z terenem, googlowe, ze szlakami turystycznymi itp. I pozwala na pobieranie ich offline.
  • Odpowiedz
@SPGM1903: Nie jestem entuzjastą gier na komórkę, ale 7x7 odpalam od czasu do czasu. Zdarza mnie się również zagrać w NarcoGuerra i Plague Inc., Knights of Pen & Paper, McPixel ale tylko dla zabicia czasu, bez większych emocji.
  • Odpowiedz