Aktywne Wpisy
krytyk1205 +192
Obserwuję ta aferę z dupy i zastanawiam się z jakimi matołami ja tu siedzę. Co wy macie w głowach stalkując laskę na jej kontach i wypisując posty do jej rodziny i dzieci. To pytanie retoryczne, nie oczekuję odpowiedzi od ludzi którzy maja gnijącego ziemniaka zamiast mózgu. #!$%@?ąc od wpisu laski na zamkniętej grupie.
Fajnie, że się dobrze bawicie niszcząc komuś życie. Smutne to jak was bawi lincz. A skończyć się może dla
Fajnie, że się dobrze bawicie niszcząc komuś życie. Smutne to jak was bawi lincz. A skończyć się może dla
jestem_tunowy +99
dziękuję @ArthasMenethil za inspirację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#humorobrazkowy #bekazlewactwa #bekazwykopkow # ukraina # wojna # rosja (specjalnie nie taguje żeby nie musieli prać prześcieradła)
#humorobrazkowy #bekazlewactwa #bekazwykopkow # ukraina # wojna # rosja (specjalnie nie taguje żeby nie musieli prać prześcieradła)
Sorry, że trochę spamuje na tagu ale napotkałem kolejne zadanie, którego nie rozumiem. Moja początkowa myśl była taka, że jeśli czarny nie będzie chciał wymienić królówek to biały idzie pionem na e5 i jeśli teraz czarny odejdzie królówką to biały bije wieżę za darmo. Ale po wrzuceniu w silnik okazało się, że ruch pionem na e5 drastycznie zwiększa przewagę czarnego.
Zadanie rozwiązałem dobrze ale nie mam pojęcia na czym polegało zagrożenie dla czarnych.
#szachy
To jest zadanie z kategorii defensive move. Czyli wg opisu:
A precise move or sequence of moves that is needed to avoid losing material or another advantage.