Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kocham moją dziewczynę, jesteśmy ze sobą 4 lata, mieszkamy razem, emocjonalnie się wspieramy, ale jest jedno ale. Poza sprawami dogadywania się, opowiadania o tym co w pracy, co u znajomych, jakie mamy problemy - nie mamy praktycznie w ogóle porozumienia intelektualnego. Partnerka głęboko siedzi w swoim hobby. I to w zasadzie zajmuje jej większość czasu wolnego - od lat. Ma to swój duży minus -
przez tą koncentrację na
Kocham moją dziewczynę, jesteśmy ze sobą 4 lata, mieszkamy razem, emocjonalnie się wspieramy, ale jest jedno ale. Poza sprawami dogadywania się, opowiadania o tym co w pracy, co u znajomych, jakie mamy problemy - nie mamy praktycznie w ogóle porozumienia intelektualnego. Partnerka głęboko siedzi w swoim hobby. I to w zasadzie zajmuje jej większość czasu wolnego - od lat. Ma to swój duży minus -
przez tą koncentrację na

pierwszynawenus +480

#cyberpunk2077
Komentarz usunięty przez autora
I przestańcie za wszystko wychwala Rockstara. GTA IV na 360 i PS3 chodziło do dupy, dla mnie ta gra jest agrywalna, czas reakcji czasami rośnie w kosmos (mimo, że animacja w miarę ok). GTA V co ciekawe wyglądało i chodziło lepiej.
"Ale wiedźmin 3 na bazowym PS4 dalej chodzi do dupy, wiem bo grałem na tej platformie. W novigradzie to potrafi do 20-22 spadać, a nawet na bagnach i poniżej 30fps dropi."
Komentarz usunięty przez autora
Dla przypomnienia CP w wersji na PC bardzo późno dostał obsługę DX12 Ultimate + RT. i o dziwo dobrze działa.