Aktywne Wpisy

damienbudzik +295
Skoro nawet drugi największy Polak w historii nie jest w stanie sprostać wymaganiom p0lki z zadupia, której największym życiowym osiągnięciem jest znalezienie bogatego męża no to chyba it's over.
Jak tak dalej pójdzie to Lewandowski nie zmieści się w drzwiach ze swoimi rogami XDD
#lewandowski #p0lka #lewandowska #przegryw #blackpill #natura #cuckold
Jak tak dalej pójdzie to Lewandowski nie zmieści się w drzwiach ze swoimi rogami XDD
#lewandowski #p0lka #lewandowska #przegryw #blackpill #natura #cuckold

saakaszi +345

#cyberpunk2077
Komentarz usunięty przez autora
I przestańcie za wszystko wychwala Rockstara. GTA IV na 360 i PS3 chodziło do dupy, dla mnie ta gra jest agrywalna, czas reakcji czasami rośnie w kosmos (mimo, że animacja w miarę ok). GTA V co ciekawe wyglądało i chodziło lepiej.
"Ale wiedźmin 3 na bazowym PS4 dalej chodzi do dupy, wiem bo grałem na tej platformie. W novigradzie to potrafi do 20-22 spadać, a nawet na bagnach i poniżej 30fps dropi."
Komentarz usunięty przez autora
Dla przypomnienia CP w wersji na PC bardzo późno dostał obsługę DX12 Ultimate + RT. i o dziwo dobrze działa.
"Nie wiem czy to ten film jest tak kiepsko nagrany czy ta gra ma poucinane animacje, ruchy postaci są jakby poklatkowe. Generalnie graficznie słabo i nie czuć tego klimatu. No i jak dla mnie za dużo ludzi a za mało zombie."
"Ta gra wygląda tak słabiutko, ten bezsensowny design, te bieda assety jakby , te
@cin123654: W czasach premiery PS4 i XO to AMD leżało na plecach pod względem wydajności CPU, także te konsole już na premierę były przestarzałe - Intel był o dwie klasy lepszy. Obecna generacja już takich tyłów nie ma i to jest najważniejsze.
@Mroczna_Pyra: mądrzejsze o tym nie wspomnieć
Bardziej to mi brakuje DLSS, bo FSR