Wpis z mikrobloga

• 13
@omajgydnes klepanie kodu takie depresyjne? Może za dużo masz czasu na myślenie od tego siedzenia przy kompie. Swoją drogą obsługa tokarki czy frezarki ma więcej wspólnego z inżynierią niż klepanie kodu jako robol umysłowy
  • Odpowiedz
@dasseltiG: jakim to trzeba być tumanem i prymitywem, żeby śmiać się z zaburzeń depresyjnych xD. Normalnie rok 1900. Z zapalenia płuc też masz bekę prymitywie? A Homoseksualizm się leczy co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Omg. Młody człowiek, wychowany w dobie internetu, a taki tuman i zakuty łeb. Dziwić się potem, że jeden projektuje aplikacje, a drugi n--------a na tokarce 20 lat, albo przykręca fotele w
  • Odpowiedz
  • 68
@omajgydnes Nie wymagaj szacunku od innych samemu go nie prezentując. Ty swoimi postami obrażasz np. moją matkę która lata przepracowała jako pracownik fizyczny (produkcja czy sprzątanie), to ja mogę sobie mieć bekę z tego mętliku który ci mutuje i rozrasta się w tym przeżartym sterydami łbie.
  • Odpowiedz
@dasseltiG: W dupie mam twój szacunek pecie. Jeszcze jedna ważna informacja, dla twojej wiadomości. Według szacunków nawet 11 mln Polaków może cierpieć na zaburzenia depresyjne i depresje i ŻYĆ Z TYM traktując to jako normalne/przeciętne samopoczucie. Nawet ty możesz na to cierpieć nie wiedząc o tym/nie dopuszczając do siebie takiej myśli.
Różnica między człowiekiem inteligentnym z otwartą głową, a zakutym łbem/człowiekiem zacofanym jest taka, że ten pierwszy pójdzie coś z
  • Odpowiedz
@arczer: myślisz, że ja się nad sobą użalam i chodzę ze skwaszoną miną? xD na codzień w życiu byś nie powiedział, że mam jakiekolwiek zaburzenia depresyjne. Jestem głośny, często się uśmiecham, ciągle żartuję, słyszałem nie raz że jestem aż nazbyt pewny siebie, często wdaje się w konflikty z przypadkowymi ludźmi (to ostatnie to jeden z obszarów wynikających z mojego zaburzenia, nad którym pracujemy), także macie chłopcy bardzo błędne wyobrażenie o
  • Odpowiedz