Aktywne Wpisy
kratofel123 +4
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
uncle_freddie +265
Crvena Zvezda 1 - [2] Barcelona; Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
Zarzucacie mi, że jestem jakimś białorycerzykiem, i że usprawiedliwiam wystawianie #spermiarz przez tą Agatkę, a potępiam wystawianie #p0lka przez #przegryw . Nie chcę mi się tego pisać po raz kolejny więc skopiuje swój komentarz:
Ten mężczyzna po raz 6 dał się wystawić i upokorzyć za mglistą nadzieję seksu. Zasługuje na ostracyzm, jak każdy spermiarz dający atencję.
Natomiast żadna z kobiet wystawiona przez wykopków nie pajacowała jak ten debil z posta tylko chciała po prostu się spotkać z mężczyzną który jej się podobał. Żadna z nich nie błagała chada 6 razy by raczył ją wybolcować.
Na prawdę jesteście tak głupi, że nie widzicie różnicy??? Staram się po prostu być sprawiedliwy względem zachowań. Abstrahując od płci.
Ja potępiam spermienie/tryhardowanie/poniżanie się dla drugiej strony. Nie to, że ktoś chce się spotkać z osobą atrakcyjną. Ja też bym nie był ze swoją dziewczyną gdyby była nieatrakcyjna fizycznie.
Niestety to i kilka poprzednich wydarzeń sprawia, iż czuje się w obowiązku kontynuacji mojej zbawiennej nauki. Oficjalnie powracam do działalności! Widzę, iż ten portal potrzebuje mnie jak nigdy przedtem!
#blackpill #blackpillraw #s----------e #oswiadczenie
@Blackpill_RAW: Zacząłeś się starać od kiedy złapałeś za rękę.
Komentarz usunięty przez autora
@Blackpill_RAW: Racja, mnie np. głównie interesuje jak to odbije sie w skali społecznej ;) I kto finalnie lepiej na tym wyjdzie, samotne kobiety(bo czadów nie starczy dla wszystkich, a lata leca) czy
Niektórzy są już w tak głębokim dole, że zrobią dla kobiety wszystko, nie bardzo mają na to wpływ a ty się jeszcze nad takim gościem znecasz.
Jaki jest cel tych twoich akcji? Tak bardzo brakuje ci tagu?
Chłopie idź i ciesz się związkiem a nie cały czas judzisz.