Aktywne Wpisy
Mietek66348 +78
Wytłumaczcie mi, jakie procesy myślowe zachodzą u Was w głowach, skoro popieracie ludzi typu „Konfitura”? Gość jest zwykłym szkodnikiem, który zarabia na wyświetleniach i nakręcaniu kolejnych afer. Celowo prowokuje ludzi, żeby tylko nagrać materiał i nabić zasięgi. #konfitura

The_Rainman +3
Ostatnio dostałem mandat od straży miejskiejza parkowanie na chodniku, w miejscu gdzie staje od 20 lat i nikt nigdy się nie przyczepił. Przyszedł list ze zdjęciem.
Pojechałem do straży miejskiej, żeby wyjaśnić o co chodzi i odrazu jakiś tam koleś prowadzący tą sprawę mnie zaprosił gdzieś do pokoju. Okazało się, że jeździ koleś po mieście i robi zdjęcia wszystkich zaparkowanych samochodów i zgłasza przez aplikację. Opowiadał mi jak to nie mogą się za
Pojechałem do straży miejskiej, żeby wyjaśnić o co chodzi i odrazu jakiś tam koleś prowadzący tą sprawę mnie zaprosił gdzieś do pokoju. Okazało się, że jeździ koleś po mieście i robi zdjęcia wszystkich zaparkowanych samochodów i zgłasza przez aplikację. Opowiadał mi jak to nie mogą się za

@sqim: z braku laku to wiesz, ale oceniając moimi kryteriami, to to jest 0/10