Aktywne Wpisy
psycha +12
Szukam modnych butów na jesień. Co myślicie o tych?
thuia +4
Wyspy.. facet z wyglądu patol, dres.. uderzył swoim samochodem w moje ogrodzenie(mur) uszkadzając go dość mocno podczas zawracania, a potem po prostu odjechał, było dużo miejsca, facet po prostu nie przejmował się otoczeniem.. Po prostu nie wiem, co robić, zgłosić się na policję , a kiedy go znajdą, sciagac to jakoś z jego ubezpieczenia?, jeśli je ma, ale oznacza to ryzyko odwetu i stania się celem bo raczej na pewno poznałby me
Najbardziej jest mi szkoda kierowcy bolta.
#patologiazewsi #lublin #seba
I tak dla mnie to patusy: czapeczki, piwko, "męskie" torebki, darcie mordy i puszczanie głośnej muzyki nad ranem. Idealnie wpisuja się w obraz typowego sebixa.
I nie jestem arystokrata tylko myślę jak każdy normalny człowiek.
Wiem że dużo tutaj trolli ale głupich ludzi widzę że też nie brakuje.
Jak ci ludzie wracający z imprez przeszkadzają to sie wyprowadź na wieś, a nie do miasta gdzie jest sporo studentów i imprez. Pokaż mi jakiekolwiek większe miasto w Europie, w którym sie coś dzieje, gdzie w niedziele o 5 rano nie uświadczysz #!$%@? ekipek.
To życie Mirków w piwnicy, którym wszystko przeszkadza i wszystkiego sie boją to jest
Na wieś się wyprowadze jak skończę budować dom ;)
I jak widać na ujęciu nie mogę mieszkać w piwnicy bo nagrywam z góry ^^
Ale mam nadzieję że z kolegami dojechaliście bezpiecznie do domu nie męcząc za bardzo kierowcy bolta.
@Bover ??
@habanera dzięki ( ͡º ͜ʖ͡º)