Wpis z mikrobloga

@Byczkumordeczko: no jeżeli ktoś płaci za ogromne logo to wtedy tak. Ale pomijając tę żenadówę z hugo bosem ck albo lv to lepsze ubrania z zasady są droższe. A droższe ubrania poza kilkoma markami dla biedaków są lepsze, materiał jest bardziej mięsisty i w niektórych ubraniach jest go kilka warstw (podszewki i inne bajery), ja chyba ze trzy lata noszę codziennie do biegania buty za jakieś 500zl kupione na wyprzedaży
  • Odpowiedz
@Byczkumordeczko: no jeżeli ktoś płaci za ogromne logo to wtedy tak. Ale pomijając tę żenadówę z hugo bosem

@Pierorzek: HB ma wersję Orange i Green, które nie mają oczojebnych logo xD Ale pewnie na takie nawet nie patrzysz bo łolaboga trzy razy droższe niż normalny Hugo Boss xD
  • Odpowiedz
@g0dl1ke: dzięki nie wiedziałem.

Nie patrzę na te marki bo kojarzą mi się właśnie z umysłową biedą i widokiem jak niżej, dodatkowo te ubrania zwyczajnie nie są ładne. Ja jestem szczęśliwy jak logo jest tam gdzie jego miejsce, na metce.

Żeby wyglądać fajnie nie wystarczy zapłacić. Nie bez powodu mówi się, że garnitur leży dobrze dopiero na trzecim pokoleniu.
P.....k - @g0dl1ke: dzięki nie wiedziałem.

Nie patrzę na te marki bo kojarzą mi si...

źródło: comment_1629614360SgIkAFtJ7tz39qAgPwUbkx.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Desperated: a co do prania, temperatura 30 stopni nie zabija wielu zarazków i w takiej temperaturze pierze się tylko delikatne materiały. Piszesz jakby płyn do tkanin był czymś niezwykłym, zdradzę Ci sekret - teraz są już kapsułki, gdzie masz odmierzoną odpowiednią ilość, ale nie radzę kupować tych polskich bo są ciulowe. A tak z nowości eko i dobrych do prania to polecam Ci orzechy piorące, może Cię stać ;)
  • Odpowiedz
@Desperated: kochaniutki, ja jestem mocno w temacie i dużo czytam na ten temat, nie musisz mi mówić co po ilu praniach pójdzie. Wiem, że pepco to szmatki na jeden raz, nie da się w tym chodzić, ale Hugo Boss to jakość innych sieciówek i nie żadna marka premium. Są różne materiały, a każdy wymaga innej pielęgnacji i inaczej reaguje. Ale ślepa wiara, że to coś lepszego mnie bawi, bo nie
  • Odpowiedz