Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zapytaj tego radzieckiego bota, który z obrony tęczowych wyszedł w atak na zaburzonych księży ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@DartNorbe: Ale to nie on zaczął wątek w stylu: w Polsce geje mają dobrze, bo w Afganistanie będą ich mordować. Kiedy przestaniesz stosować radzieckie metody?
  • Odpowiedz
@Kuklak: Skąd! Ja napisałem jedynie, że to w naszym kraju do tej pory najmocniej elgiebete było prześladowane. Z nieukrywaną niechęcią oddamy palmę pierwszeństwa Talibanowi. Wielka szkoda, tak bardzo ich prześladowaliśmy ale to było niewystarczające (,)
  • Odpowiedz
oddając swoje życie dla osób w potrzebie

@DartNorbe: xddfdddddddddd ahahahhahahaha ja p------e xdddddd

Ex-Ministrant Here prawie 20 lat ministrantury w kilku parafiach. Są księża którym zależy na parafianach ale w obecnym systemie (rotacja księdza co 8 lat około) księża maja zwyczajnie w------e w parafian i kościół w większości przypadków. Z naciskiem na w-------e w parafian bo kuria na przypadki zgłoszenia nadużyć bardzo żadło
  • Odpowiedz
@DartNorbe: UE to konfederacja niepodległych państw i jej władze bronią zachowania standardów cywilizacji zachodniej w każdym ze stowarzyszonych regionów. Nie wiem co w tym dziwnego.
  • Odpowiedz