Aktywne Wpisy
Dzonsin +141
#kolchoz
Wczoraj wróciłem z kołchozu o 16, umyłem się zjadłem i o 17 zrobiłem sobie drzemkę. Wstałem o 23, odlalem się i poszedłem dalej spać... Jest 4:27, a ja jedynie co zrobiłem od powrotu z pracy to spałem i trzeba iść znowu do pracy.
Wczoraj wróciłem z kołchozu o 16, umyłem się zjadłem i o 17 zrobiłem sobie drzemkę. Wstałem o 23, odlalem się i poszedłem dalej spać... Jest 4:27, a ja jedynie co zrobiłem od powrotu z pracy to spałem i trzeba iść znowu do pracy.

Pechpechpech +12
#przegryw dowiedziałem sie ze kolegi siostrą lvl 19 chodzi na saunę nago.. a widziałem ja parę razy i jest mega łaska taka szczupła a ma bardzo duże cycki... przecież jakbym ja nago w takiej saunie zobaczył to nie dość że by mi stanął to pewnie bym się jeszcze spuścił na sam jej widok.. jak tam chłopy wytrzymują? Można jakoś zakryć siurka w takiej saunie żeby nie było widać wzwodu? Obczailbym która to

Znacie typa? Kwadratowa szczęka, pręży się ze złotym orłem na ramieniu, nosi zielone butki, pozornie niewzruszone narzędzie w rękach brutalnego systemu? Jeśli nie albo jedynie chociaż kojarzycie, że kiedyś zagrał go Sylwester Stallone, to pojawił się interesujący zbiór esejów, który pozwala poznać świat politycznej satyry Sędziego Dredda. Autorzy poruszają zarówno tematy odważne, potrzebne, jak i pełne ciekawostek z komiksowej historii. Przeszkodą może być język angielski i dostępność książki (nie ukrywajmy – dla polskich odbiorców niemal wyłącznie jako e-book), ale jeśli kogoś interesuje kultura komiksu, warto spojrzeć na różne zdania o fikcyjnym stróżu przerysowanego prawa i strzeżonej przez niego pulpowej dystopii, która niepokojąco zbliża się do rzeczywistości.
Recenzja książki Judging Dredd: Examining the world of Judge Dredd
#ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1629398076tuAT7hU9JJiTRYutXsa1ft.jpg
Pobierz