Aktywne Wpisy

Teuvo +45
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

Tortilla_Orzeszkowa +141
Ciąg dalszy epopei „pieski w blokach”, wracając z zakupów ledwo je niosąc i łapczywie łapiąc powietrze (bombelek w nadbagażu więc nie jestem w formie życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)), zwróciwszy prawie śniadanie po podejściu do wejścia do mojej klatki schodowej, uznałam że podzielę się z Wami jego wyglądem (i prawie że zapachem). Drugi próg wygląda tak samo, murek odchodzący do wyjścia tak samo. Całość pod zadaszeniem więc NIGDY
źródło: IMG_0628
Pobierz

Piękny przykład jak kobiety same się okłamują, dzieki czemu mają nasrane we łbie.
Nie wyglądasz jak w ciąży, tylko jesteś gruba.
Nie masz oversizowej sukienki, tylko jesteś gruba.
Mężczyźni ustępują ci miejsca nie po to aby cie obrazić.
To że masz zły humor - bo ktoś ci ustąpił miejsca widząc twój bęben - oznacza ze nie potrafisz kontrolować emocji i prawdopodobnie jesteś gruba.
To sa tez wskazówki że nie @PachneImbirem tylko bardziej PachneSmalcem.
źródło: comment_1629377278p0xIrf4BmC4wvo6BXDU2bB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@NaglyAtakGlazurnika: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@mmmmmmmmmmmmmm
@RobBobb
źródło: comment_1629409405XwOF8xcD3c8bPDAfCFGymm.jpg
PobierzUdajesz, że cię nie boli, że ludzie widzą twoje ulaństwo? Nie szkoda ci w takim razie męża, że jest z tak zaniedbaną kobietą?
Nadwaga wiele mówi o
źródło: comment_1629410061QyAlQ7IuBchILkXrXfKOpr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Niebieskie też tak mają. Tylko u nich idzie to w albo w agresje albo we frustrację (patrz mizogoni itp)
Ja swój post pisałem, aby ludzie potrafili przed sobą przyznać że prawdopodobnie gdzieś jest jakiś problem i mogli zareagować w odpowiednim momencie.
No ale nie jesteś bo nikt o zdrowych zmysłach takiego ulańca nie szturchnie @PachneImbirem i za wysokim cholesterolem ( ͡° ͜ʖ ͡°)