Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +635
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +270
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
6 lat temu głosowałem na PiS, bo miałem dość rządów platformy. W życiu bym nie pomyślał, że jeszcze za nim zatęsknię. Tak samo jak za Giertychem, gdy widzę co odpierdziela Czarnek.
Chciałbym zagłosować na coś innego niż PO, no ale póki co, to tylko oni stanowią realne zagrożenie dla Kaczafiego.
Afery platformy wraz ze słynnymi ośmiorniczkami to pryszcz przy tych, które mają łatkę "to było za PiSu".
Mimo wszystko, mam nadzieję, że mocno napsuje Kaczyńskiemu krwi. Jedynie szkoda jego brata Lecha, bo sporo mu się też oberwało przez Jarka, mimo że był dużo normalniejszy.
#polityka #bekazpisu #tusk
no co z tą gospodarką? Co ta konfa tam proponuje? Widziales jakis program bo ja nie?
@laress: Od polityki prowadzonej przez PiS, to nawet stado bezpańskich psów jest kilka klas wyżej...
XD
Cóż, lepiej późno niż wcale. A sram na krytykę. Mimo tego, jestem zadowolony z siebie, że dojrzałem politycznie oraz światopoglądowo. Dawne swoje sfery oraz
Bez tego, ze staraniami Tuska i ogarnięciem się reszty spokojnie jest szansa na dobry wynik i późniejszą koalicję z PL2050, bo wspólnej listy raczej nie będzie.
i potem, może po raz pierwszy
Akurat jest dokładnie odwrotnie. Jedna tylko afera autostradowa to straty na dziesiątki miliardów złotych i samo to bije wszystkie afery pis o rząd wielkości.
@laress:
@laress: XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@laress: jakie to szczęście, że mi odrobinę zabrakło do możliwości głosowania wtedy, dzisiaj musiałbym się wstydzić( ͡° ͜ʖ ͡°) każde następne wybory to już antypis
@owadow: a to niby czemu?
P.S konfederacja nie ma żadnego programu gospodarczego, jedyne co oferują to katolicki szariat
@laress: jaki to był fikołek w sprawie lex tvn?