Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 262
Można Tuska nie lubić. Ba, zrozumiem nawet ludzi go krytykujących, bo podjął trochę złych decyzji za swojej kadencji rządów. Jednak trzeba przyznać, że pod względem prowadzenia polityki, jest o kilka klas wyżej od PiSu. Czuć u niego profesjonalizm, a nie zajadłe plucie na oponentów.

6 lat temu głosowałem na PiS, bo miałem dość rządów platformy. W życiu bym nie pomyślał, że jeszcze za nim zatęsknię. Tak samo jak za Giertychem, gdy widzę co odpierdziela Czarnek.

Chciałbym zagłosować na coś innego niż PO, no ale póki co, to tylko oni stanowią realne zagrożenie dla Kaczafiego.

Afery platformy wraz ze słynnymi ośmiorniczkami to pryszcz przy tych, które mają łatkę "to było za PiSu".

Mimo wszystko, mam nadzieję, że mocno napsuje Kaczyńskiemu krwi. Jedynie szkoda jego brata Lecha, bo sporo mu się też oberwało przez Jarka, mimo że był dużo normalniejszy.

#polityka #bekazpisu #tusk
laress - Można Tuska nie lubić. Ba, zrozumiem nawet ludzi go krytykujących, bo podjął...

źródło: comment_1629366397ZCTuYFdm2BBg2cxa4hUbHt.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@owadow: no xD prokremlowscy fanatycy religijni i tępi naziole których prawie każda wypowiedź urąga inteligencji człowiekowi na poziomie ALE GOSPODARKA XD.
no co z tą gospodarką? Co ta konfa tam proponuje? Widziales jakis program bo ja nie?
  • Odpowiedz
[...] że pod względem prowadzenia polityki, jest o kilka klas wyżej od PiSu [...]

@laress: Od polityki prowadzonej przez PiS, to nawet stado bezpańskich psów jest kilka klas wyżej...
  • Odpowiedz
@laress: i tak co cztery lata pedalicha głosują na przeciwników bo tylko oni mogą przejąć władze, spokojnie zatęsknisz za pisem jeszcze i za kilka lat znowu za po
  • Odpowiedz
  • 0
@ROCCO1: No tak myślałem, że niektóre wykopki się zesrają o głosowanie na pisdzielców x lat temu xD Nadal tego żałuję, bo bardziej głosowałem przeciwko PO mając dość ich kompromitacji, a lat około 2007 nie pamiętam bo byłem gówniarzem chodzącym do gimbazjum. Dopiero niedawno przemyślałem swoje poglądy.

Cóż, lepiej późno niż wcale. A sram na krytykę. Mimo tego, jestem zadowolony z siebie, że dojrzałem politycznie oraz światopoglądowo. Dawne swoje sfery oraz
  • Odpowiedz
@laress: jedyne co może zagrozić powrotowi PO do włądzy to samo PO i jej lewe skrzydło, które było bardzo silne za budki, a i teraz pajacuje jak choćby akcja tych dwóch baranaów Szczerby i kogoś tam z uchodźcami.
Bez tego, ze staraniami Tuska i ogarnięciem się reszty spokojnie jest szansa na dobry wynik i późniejszą koalicję z PL2050, bo wspólnej listy raczej nie będzie.

i potem, może po raz pierwszy
  • Odpowiedz
Afery platformy wraz ze słynnymi ośmiorniczkami to pryszcz przy tych, które mają łatkę "to było za PiSu".

Akurat jest dokładnie odwrotnie. Jedna tylko afera autostradowa to straty na dziesiątki miliardów złotych i samo to bije wszystkie afery pis o rząd wielkości.
@laress:
  • Odpowiedz
6 lat temu głosowałem na PiS,

@laress: jakie to szczęście, że mi odrobinę zabrakło do możliwości głosowania wtedy, dzisiaj musiałbym się wstydzić( ͡° ͜ʖ ͡°) każde następne wybory to już antypis
  • Odpowiedz
sprawa, o ile na życzenie absolutnie nie powinno być, o

@owadow: a to niby czemu?
P.S konfederacja nie ma żadnego programu gospodarczego, jedyne co oferują to katolicki szariat
  • Odpowiedz
@laress: o k---a, ale alternatywna rzeczywistość wjechała xD pooglądaj sobie wypowiedzi tuska po powrocie i powiedz mi która z nich to nie jest popisywanie się swoim jak to ujął Fogiel "instrumentarium językowym" gdzie tusk wymyśla nowe permutacje lingwistyczne sentymentu "zły jest pis". Pis jest zły. Pis zły jest. Jest zły pis. Zły pis jest. Jedyne co on robi to szczuje, atakuje i podkręca atmosferę, bo chce "rozpalić ulicę", w jego
  • Odpowiedz
  • 1
@laress głosowanie na Korwina rozumiem, mi też sie zdarzało - w ramach sprzeciwu socjalizmowi. Natomiast nie rozumiem, jakie procesy myślowe kierowały za głosowaniem na PiS w '15. Co konkretnie Cie w nich tak urzekło?
  • Odpowiedz
  • 0
@Halbr: Właśnie... nic. Wtedy byłem mało świadomym gówniarzem, który głosował po prostu przeciwko PO, a że w drugiej turze był kaczor to padło na niego. Z dzisiejszą mentalnością wcześniej bym z---------ł głową w mur zanim bym pomyślał o głosowaniu na Kaczyńskiego
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@owadow: Głosowałem też na Konfederację, i wcześniej na Korwina. Po ich fikołkach w sprawie aborcji oraz ustawie lex tvn, i kilku innych, pokazałem im środkowy palec. Jednak w opiniach, że z głosowania na konfę się wyrasta, jest ziarno prawdy

@laress: jaki to był fikołek w sprawie lex tvn?
  • Odpowiedz