Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +562
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +242
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
6 lat temu głosowałem na PiS, bo miałem dość rządów platformy. W życiu bym nie pomyślał, że jeszcze za nim zatęsknię. Tak samo jak za Giertychem, gdy widzę co odpierdziela Czarnek.
Chciałbym zagłosować na coś innego niż PO, no ale póki co, to tylko oni stanowią realne zagrożenie dla Kaczafiego.
Afery platformy wraz ze słynnymi ośmiorniczkami to pryszcz przy tych, które mają łatkę "to było za PiSu".
Mimo wszystko, mam nadzieję, że mocno napsuje Kaczyńskiemu krwi. Jedynie szkoda jego brata Lecha, bo sporo mu się też oberwało przez Jarka, mimo że był dużo normalniejszy.
#polityka #bekazpisu #tusk
#polityka #bekazpisu #tusk
@laress:
@laress: czym ten profesjonalizm się objawia? odkąd wrócił to nastawił wszystkie działa platformy właśnie na plucie, jeszcze nie znalazł czasu żeby coś pozytywnego zaproponować.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie będę nikogo przepraszać, po prostu kiedyś byłem prosto myślący. Na szczęście zmieniło się to