Wpis z mikrobloga

Ja pier***e ale tam musi być ciemnota umysłowa albo akt srogiej desperacji, że ci ludzie myślą że jak "przylepią" się do samolotu to wylecą z Afganistanu xD

@NaczelnyWoody: Fajnie być europejskim gówniakiem, siłą paska ojca bolaka zmuszanym do chodzenia na pszyrę. Co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: Gdyby użyli jakichś pasów i się solidnie zapieli gdzieś w osłoniętej części gondoli to może nawet dolecieliby do celu, problem w tym, że nie przeżyjesz takiego lotu na wysokości kilku km (brak tlenu), nie wspominając o ogromnej prędkości i problemach ze swobodnym oddychaniem bez odpowiedniego kasku.
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: @balrog84: jak na moje to oni założyli, że:
a) pilot nie będzie chował podwozia;
b) pilot nie wzbije się na wysokość przelotową.

Pewnie uwierzyli w humanitarne bajki i stwierdzili, że samolot przeleci z nimi te pareset km do najbliższego lotniska i tam poszukają azylu.
  • Odpowiedz
@zadrrr: Ty założyłeś, że oni analizowali sytuacje, a nie w panice kleili się do tego samolotu jak do pociągu ignorując wszelkie ryzyko.
  • Odpowiedz
@zadrrr: mnie się wydaje, że po prostu brak elementarnej edukacji, nie mają podstawowej wiedzy z jaką prędkością leci samolot, umysł dziecka

@mepps: faktycznie - zapomniałem o jebitnym mrozie, kolejna rzecz której prawdopodobnie nigdy w życiu nie doświadczyli na własnej skórze
  • Odpowiedz