Aktywne Wpisy
TheTostu +478
Jak jedziemy z historyjkami o nieogarnianiu rzeczywistości przez ludzi 40+, to moja ulubiona rozmowa była z wujkiem z Podlasia
Jak mu powiedziałem, że pracuje zdalnie i cały proces rekrutacyjny odbyłem zdalnie to powiedział, że głupi jestem, bo jeśli nigdy nie widziałem szefa na oczy, to on mi po prostu pensji nie wypłaci i nawet nie będę miał kogo do sądu zgłosić. Przecież w internecie można łatwo oszukać i udawać, że się jest
Jak mu powiedziałem, że pracuje zdalnie i cały proces rekrutacyjny odbyłem zdalnie to powiedział, że głupi jestem, bo jeśli nigdy nie widziałem szefa na oczy, to on mi po prostu pensji nie wypłaci i nawet nie będę miał kogo do sądu zgłosić. Przecież w internecie można łatwo oszukać i udawać, że się jest
Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
https://www.wykop.pl/ludzie/DrMentzele/
Nie brak opinii że zwolennicy konfederacji na wykopie to współcześni naziści wychwalający ustrój III rzeszy, fascynujący się Hitlerem oraz nienawiścią rasową.
Pani @a__s ładne profilowe, prawda? Niech tam jeszcze zostanie na dłużej, bo reklamodawcy są nagrzani.
-4943
#stobanowdlaprawakow #neuropa #konfederacja
Komentarz usunięty przez moderatora
Zgadza się! Na nazistowską konfederację zawsze warto głosować - w końcu każdy konfederata na wykopie to zwolennik nazizmu XD
Wstawiacie sobie jeszcze wiecej zdjęć w niemieckich mundurach z 2 wojny, będzie łatwiej wyłapać nazioli na wykopie.
O patrz, już platynka
Wołam kolegę @qluch - wszyscy w konfederacji to neonaziści czy znajdzie się jakiś pajac w tym cyrku?
@UchoSorosa: uszko, powiedz z jakoego powodu neuropa zaczela wstawiac sobie tecze i zymoan w avku?
Przestan z siebie robic dzbana tego typu tekstami( ͡° ͜ʖ ͡°)
@qluch: Chętnie odpowiem dlaczego neuropa sobi zaczeła stawiać tęczę w avku.
1. wejdź na mój profil
2. znajdź tęczę
3. znajdź najbliższą ścianę
4. rozpędź się i celuj w nią.
wystarczająca odpowiedz?
Byłeś już na tej policji?
@fryderyk_czopen: ciekawe skąd mogłeś o tym wiedzieć skoro ....
Ale to ty dzwonisz Mireczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do twoich wypocin, to popytaj o historię tęczy i żymian w avku na neuropie a potem posiedź i pomyśl chwilę.
@qluch: Twoje wypociny to były w wątku . IDŹ NA POLICJE TAK JAK OBIECAŁEŚ CYKORZE.