Aktywne Wpisy
JaZestarym +85
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy:
▶️ #kwidzyn
▶️ Dawtona
▶️ #wloclawek (Maspex Kariera)
▶️ Dagoma
▶️ #miwex
▶️ Musztardy Konik
▶️ Reypol
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Co z tego że twoja stara i jej siostra robią keczupy jedna w niemczech druga we włocławku za 700€ - wspieraj tego janusza z włocławka niech dokupi nieruchów żebyś jeszcze zbiedniał xD
Możesz jeść dobry keczup gdzie pracownik jest dobrze wynagradzany ale to nie po borzemu deus vult lewactwo tfu xD
Dzięki temu że będziesz patryjotom powtarzam patryjotom to we włocławku zamieszkają murzyni
Dagoma że swoim kaszubskim, TOP
Czyli polski januszek okrada polaków na wiele sposobów podatkami, grabieżą nieruchomości i sprowadzając tysiące kolorowych - a niemiec wspiera polskę dając prace polakom dzięki czemu się bogacą - tak lepiej