Aktywne Wpisy
Fiszermen +214
Ładna konstrukcje popełniłem?
jakis_login +103
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
@pilot1123: ale tych widowiskowych jest mało - w przypadku polio 70% nie wie że w ogóle chorowało, 25% ma niespecyficzne objawy, objawy neurologiczne to 0,5% chorych z czego wielu całkowicie wyzdrowiało
generalnie COVID i polio stoją podobnie jak chodzi o śmiertelność
Statystyki na ludzi nie działają, muszą zobaczyć
i oczywiście zaszczepiony
i za każdym razem
ma w avatarze coś z MDMA, może wczoraj spróbował tripa na DMT, no a tam ponoć występuje ryzyko incydentów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
chociaż z drugiej strony, takie porządne ego death po DMT by mu się przydało, bo jak to covidianin - ego napuchnięte ma nieznośnie.
@DostalemBana XD masz na myśli wirusa sraczki? Tego który jest w 70% całkowicie bezobjawowy? Ze śmiertelnością 0.02%?
uważam się za mądrzejszego od naukowców (cokolwiek to znaczy)