Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Takich jak Ty regularnie z pięciu rocznie przerabiam, jedyne czego cep jeden z drugim się dorobił to odrobine lepszych ciuszków i zdumiewających 10/15k oszczędności.
Bez studiów, najmniejszych, to jedyna technologie jaka możesz opracowywać to bardziej wydajnego machania swoją miotełka aby jakiś ważny pracownik się nie w---------l na kafelki i głowy nie r------l żeby te korzyści były.
Każdy z Was jeśli nie rucha kierowniczki albo nie ma
@Marvel7: 2028, Wykop: O Boże, jak Tusk może znowu mówić o ACTA i ścigać za memy, przecież protestował tak dużo o wolności słowa! Mateusz wracaj z Brukseli! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nie że bym się cieszył, ale jak takie rzeczy pisałem pod koniec rządów POPSL
Nie no, twoja mama i twój tata to ledwie ułamek ułamka całego społeczeństwa.
@Marvel7:
@Marvel7: Ciekawe gdzie, chyba na zmywaku xD
Coś ci powiem poziomka, takich jak Ty jest u nas dużo wiecej, i maja dużo lepiej a dalej z kraju nie wyjechali. Wiec przestań skakac do normalnych ludzi
Komentarz usunięty przez autora
@Obi-Lan_Kretyni: Mój stary za gówniaka mieszkał z nim na tym samym osiedlu i już wtedy miał z nim kose. Najlepsze, że to true story xD
dzicz ¯\_(ツ)_/¯
@Marvel7: Mój świat nie jest nędzny, ale gdzie tam mojemu do stereotypowego emigranta, który wyjechał i patrzy na wszystko z góry, jakby pana boga za nogi złapał. :D
Po prostu przy całej swojej marności, PO było mniejszym szkodnikiem niż PiS i tyle. Nie widzę też za bardzo alternatyw w mniejszych partiach, bo z jednej strony podatki w kosmos (Razem), a z drugiej strony