Wpis z mikrobloga

@Marvel7: Holandia inne życie chłopie 10 euro na godzinkie i blancik po pracy XDDDD

Takich jak Ty regularnie z pięciu rocznie przerabiam, jedyne czego cep jeden z drugim się dorobił to odrobine lepszych ciuszków i zdumiewających 10/15k oszczędności.
  • Odpowiedz
@Marvel7: No i trochę c-----o trafiles, bo ja liceum tez kończyłem jak miała być Kukizowa rewolucja i również znam rynek pracy zagranicznej, wiec masz może z 26 lat

Bez studiów, najmniejszych, to jedyna technologie jaka możesz opracowywać to bardziej wydajnego machania swoją miotełka aby jakiś ważny pracownik się nie w---------l na kafelki i głowy nie r------l żeby te korzyści były.

Każdy z Was jeśli nie rucha kierowniczki albo nie ma
  • Odpowiedz
W Polsce zostały same przygłupy i patologia która myśli że jak teraz będzie hamowania albo Tusk to będzie lepiej xD

@Marvel7: 2028, Wykop: O Boże, jak Tusk może znowu mówić o ACTA i ścigać za memy, przecież protestował tak dużo o wolności słowa! Mateusz wracaj z Brukseli! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I nie że bym się cieszył, ale jak takie rzeczy pisałem pod koniec rządów POPSL
  • Odpowiedz
@Pulton xD skończyłem studia w Niemczech dzbanie. Równie dobrze mogłem zostać pilotem za zaoszczędzone pieniądze. Ale bez studiów według wykopka będziesz nikim xDDDD
  • Odpowiedz
@Marvel7: o, czyli jednak wychodzi ze rodzice z----------a za granica, dali synkowi lepszy start i teraz synek cwaniaczek bawi się w kołczing typu ZARABIAJ WYSTARCZY KUPIĆ 5 MIESZKAŃ POD WYNAJEM

Coś ci powiem poziomka, takich jak Ty jest u nas dużo wiecej, i maja dużo lepiej a dalej z kraju nie wyjechali. Wiec przestań skakac do normalnych ludzi
  • Odpowiedz
@Marvel7: mówisz jakby za granicę nie wyjechały w większości same przygłupy i patologia. Fakt jest taki że wyjechali głównie ci bez szans na jako taki poziom życia w PL. Sam fakt że wyjechałeś zaraz po.liceum podkreśla twoja zapewne wysoką pozycję zawodową u Hansa na ogórkach innej chłodni czy budowie. Wielkie XD
  • Odpowiedz
@Pulton: ? Przecież mógł skończyć studia za granica. W uk i Niemczech jest setki Polaków kończących topowe uniwerki, na które można przynajmniej 6-7 lat temu można się było dostać z polskimi maturami.
  • Odpowiedz
@Marvel7: Chłopie jakbym ci pokazał dom moich rodziców to byś mógł tylko pozazdrościć. Sam byłem na emigracji w zeszłym miesiącu i to prawda, że za granicą większość polaków to przygłupy i patologia, w przeciwieństwie do tych co znam w polsce.
  • Odpowiedz
Mój stary co mi wczoraj powiedział, że w '83 w Jarocinie coś mu ten Kukuz śmierdział

@Obi-Lan_Kretyni: Mój stary za gówniaka mieszkał z nim na tym samym osiedlu i już wtedy miał z nim kose. Najlepsze, że to true story xD
  • Odpowiedz
@12lat25cm: I właśnie aktualna sytuacja i stosunek społeczeństwa do Kukiza, wprost udowadnia że ten naród nie zasługuje na prawdziwą demokrację i wprost tłumaczy dlaczego jesteśmy 4 razy biedniejsi od takich chociażby niemiec i najbiedniejsi w UE

dzicz ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
xD ok żyj w swoim nędznym świecie

@Marvel7: Mój świat nie jest nędzny, ale gdzie tam mojemu do stereotypowego emigranta, który wyjechał i patrzy na wszystko z góry, jakby pana boga za nogi złapał. :D
Po prostu przy całej swojej marności, PO było mniejszym szkodnikiem niż PiS i tyle. Nie widzę też za bardzo alternatyw w mniejszych partiach, bo z jednej strony podatki w kosmos (Razem), a z drugiej strony
  • Odpowiedz