Aktywne Wpisy
capol2 +7
Problemy z parkowaniem... co mogę w tej sytuacji zrobić? nie dam rady wjechac tyłem a co dpoiero otworzyć drzwi
(prywatne miejsce pod blokiem)
#motoryzacja #polskiedrogi
(prywatne miejsce pod blokiem)
#motoryzacja #polskiedrogi
dwa_koty_kastrowane +188
Czy ktoś może polecić coś faktycznie sprawdzonego? Gubię się w tych wszystkich modelach trymerów i ich funkcjach xD Jak najwygodniej golić się w okolicach beniza, czym skracać włosy na nogach (chyba że lepiej je na 0 ciachnąć)?
#teczowepaski #depilacja #twink #modameska #golenie
https://allegro.pl/oferta/trymer-maszynka-golarka-do-ciala-remington-bht250-10596084493
Zamiast pianki polecam golić się odżywką, jak ci jakaś zalega w łazience to dobrze się składa – zmiękcza wloski i daje niekiedy lepszy poślizg niż pianki do golenia.
d--a, uda, nogi - maszynka na żyletki, poślizg z mydła albo pianki jak wolisz.
Nie lepiej iść na wosk po prostu? Sam się przekonałem niedawno, działa dużo dłużej niż golenie.
@itazura:
Ja bym krem do depilacji zalecił tylko na jajka z przyległościami, resztę ogarniesz maszynką raczej.
Bo to zdolność manualna, jak fachowiec to robi to boli mało ;-) kiedyś dziewczyna mi depilowała woskiem plecy i było hardkorowo, byłem jakiś czas temu w salonie i było spoko.
Myślę że to trzeba zrobić po prostu n-razy, ciężko przebić doświadczeniem panie z salonu które robią to codziennie ;)
Zależy też co kto ma potrzebę depilować, plecy na pewno są upierdliwe do samodzielnej "obsługi".
ewentualnie używałbym zyletki przywiązanej na kijku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja mam duży obszar z włosami, za to jest są one rzadkie i cienkie, może dlatego mi odpowiada wosk, miałeś z nogami takie problemy?
Czyli generalnie trymery i inne bajery nie są wymagane, żeby uzyskać fajną gładkość? Macie jakieś sprawdzone kremy/odżywki?